Ev hanımlarına 1.500 TL ''ev hanımı maaşı'' geliyor

Ev hanımlarına 1.500 TL ''ev hanımı maaşı'' geliyor

BTP lideri Haydar Baş, tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak, iktidara geldikleri takdirde kadınları hak ettikleri seviyeye taşıyacaklarını söyledi.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Ev hanımlarına bin 500 TL maaş vereceğim. Kadınlar, Haydar Hoca'nın döneminde inşallah bir cennet hayatı yaşayacak" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin İstanbul Bahçelievler'de organize ettiği Anneler Günü programına katıldı. Abidin Pak Öğretmenevi'nde partili kadınlara seslenen BTP Genel Başkanı Haydar Baş, örnek alınacak anneler olarak Hz. Fatıma (a.s.) ve Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı gösterdi.

Haydar Baş, daha sonra partisinin anneler başta olmak üzere tüm kadınlara yönelik projelerini anlattı: "Anneme olan sevgimi bütün annelere, bütün hanımlara yansıtıyorum, ev hanımlarına bin 500 TL maaş vereceğim, kadınlar sosyal emeklilik statüsüne tabi olup, bir kuruş vermeden sigortalı olacaklar. Şimdi bazıları diyor, 2 çocuğa 3 çocuğa nasıl bakacağız, doğum ikramiyesi 15 bin TL olacak. Her çocuk devlet babası tarafından garanti altına alınarak 250 TL maaş alacak. Çalışan kadınlarımız 5 bin TL asgari ücret alacak. Emekli olan kadınlarımız 5 bin TL maaş alacak. Kadınlar için iş bulmak zor, ama Haydar Hoca'nın döneminde mezun olan her kardeşime iş vermeye söz veriyorum. Kadınlar Haydar Hoca'nın döneminde inşallah bir cennet hayatı yaşayacak, her yerde kraliçe muamelesi göreceklerdir, bundan kuşkunuz olmasın."

"DÜNYADA 3 EKONOMİ TEZİ VAR, BUNLARDAN BİRİ HAYDARİZM"

Diğer partilerin kadınlara hak ettiği maaşları veremeyeceğini belirten Haydar Baş, "Onlar yapamız mı yapamaz. Bakın ben bir tez ortaya koydum. Bugün dünyada 1- Sosyalizm 2- Kapitalizm 3- Haydarizm. 3 tane ekonomi tezi var, biri de benim tezimdir ve benim tezim tamamen milli menfaatler üzerine kurulmuş bir tezdir" dedi.

"YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKİLEN MADENLERİ KAMULAŞTIRACAĞIZ"

Partisinin kaynaklarını da sıralayan BTP Genel Başkanı Baş, ilk olarak 3 katrilyon dolar değerindeki madenleri anlatarak, "Anayasaya göre yabancılara peşkeş çekilen madenleri kamulaştıracağız. Türkiye'nin yer altındaki kaynaklar Türk milletine aittir hükmünü hayata geçireceğiz, bu dediklerimi ben size Allah'ın izni ile vereceğim" diye konuştu.

KADIN KOLLARINDAN SIKI ÇALIŞMA SÖZÜ ALDI

Kadın kollarından sıkı çalışma sözü alan Prof. Dr. Haydar Baş, onlardan kapı kapı gezip herkesi ikna etmelerini isteyerek, şunları söyledi: "7 Haziran'da el ele verelim, isterseniz 7 Haziran'da seçimi hanımlar olarak kazanırsınız. 1500 Türk Lirasını bugün üniversiteyi bitirenler alamıyor, iş bulamıyor. Şimdi söz veriyor musunuz bana, kapı kapı dolaşacaksınız, ikna etmediğiniz hiç bir insan kalmayacak. Vallahi de billahi de 5 dakika konuşun herkes ikna olur, millet deli mi ki bu kadar imkanı geriye çevirsin. Evinde olup bin 500 TL maaş alacak, niçin bunu inkar etsin? Ama eğer biz salondan dışarıya çıktıktan sonra bu düşünceyi yayarsak bütün hanımlar devreye girer, seçimi kazanırız ve inşallah bu maaşı alırız. Anneler gününüzü tebrik ediyorum, Allah tekrarını nasip eylesin, hayırlı günler göstersin, hayırlı zürriyetler yetiştirmemize vesile kılsın."