Fatih Altaylı elindeki son İstanbul anketinin sonuçlarını açıkladı

Fatih Altaylı elindeki son İstanbul anketinin sonuçlarını açıkladı
Güncelleme:

Habertürk internet sitesi yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için elindeki son anket sonuçlarını açıkladı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Konsensus Araştırma şirketi'nin yaptığı anketi okuyucularıyla paylaştı. Anket sonucuna göre Ekrem İmamoğlu önde. 

Altaylı yazısında "31 Mart seçimlerinde Binali Yıldırım’a oy veren seçmenlerin yüzde 1.9’u seçimin yenilenmesi halinde Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğini söylemiş" diyerek "Anketin hata payı göz önüne alındığı zaman geçen seçime göre pek de bir şeyin değişmediği ve seçimin yine çok çekişmeli geçeceğini öngörüyor Konsensus." dedi.

Altaylı bu anket sonuçlarına göre 23 Haziran seçimlerinde karşılanacak tabloyu da şöyle özetledi:

"Toplamda ise Binali Yıldırım’ın oyları 0.4 gerileyerek 48.1’e, Ekrem İmamoğlu’nun oyları ise 1.4 artarak 50.2’ye yükselmiş. "

Son anket: ''AK Parti ve MHP'li seçmen İmamoğlu diyebilir''Son anket: ''AK Parti ve MHP'li seçmen İmamoğlu diyebilir''

Konsensus'tan İstanbul anketi açıklaması: ''İmamoğlu yine önde''Konsensus'tan İstanbul anketi açıklaması: ''İmamoğlu yine önde''

İşte Ekrem İmamoğlu'nun masasındaki son anketİşte Ekrem İmamoğlu'nun masasındaki son anket

31 Mart seçimlerini bilen anket firmasından 23 Haziran tahmini31 Mart seçimlerini bilen anket firmasından 23 Haziran tahmini

İstanbul'da seçim sonrası ilk anketİstanbul'da seçim sonrası ilk anket

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için...