Fatih Tezcan bu kez AK Partili milletvekillerini tehdit etti:

Fatih Tezcan bu kez AK Partili milletvekillerini tehdit etti:
Güncelleme:

Atatürk'e yönelik hakaretleri ve AK Parti iktidarına olan yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan, bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'a destek veremeyen AK Partili milletvekillerini isim isim ifşa etmekle tehdit etti.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın paylaşımına tepki gösterdi.

Selçuk Bayraktar, Deneyap Teknoloji Atölyeleri üzerinden reklam yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslenerek CHP'li Ağbaba'nın ifadelerinin tekzip edilmemesi halinde DENEYAP Projesinin protokolünün T3 Vakfı tarafından fes edileceğini açıkladı.

Kimseden bağış ve yer devir veya tahsis alınmadığını ileri süren Bayraktar, “Bize aktarılan bir kuruş varsa, hukuksuzluk varsa neden hala kapatmadınız? İBB neden bu hizmetlerin reklamını her mecrada yapmaya devam ediyor?” sorularını yöneltti.

Bayraktar, İmamoğlu'nun Twitter paylaşımına "Gururla reklamını yaptığınız Deneyap Teknoloji Atölyeleri üzerinden T3 Vakfı’na partinizin vekili Veli Ağbaba tarafından ahlaksızca iftira atılıyor. Sayın Ekrem İmamoğlu, ya siz bu iftiraları tekzip edin, ya biz İBB ile devam eden DENEYAP işbirliği protokolünü feshedelim" ifadeleri ile cevap verdi.

Selçuk Bayraktar, ayrıca mahkeme kararını da paylaşarak T3 Vakfı ile İBB arasındaki protokolden kaynaklı herhangi bir ödeme yapılmadığını ifade etti.

TEZCAN TEHDİT ETTİ

Bayraktar'ın tepkileri üzerine Fatih Tezcan da AK Partili vekillere seslendi. Tezcan, Bayraktar'a destek çıkmayan AK Partilileri isim isim ifşa ve protesto etmekle tehdit etti.

Tezcan, "DUYURU! Selçuk Bayraktar’ı @selcuk CHP MV Veli Ağbaba’ya @veliagbaba‘ya karşı savunmayıp yalnız bırakan @AK Partiarti Milletvekilleri’ne!

#AnalizMerkezi olarak sizi tek tek, isim isim, hesap hesap ifşa ve protesto ederiz! Sustuğunuz Yeter! BEKLİYORUZ!" ifadelerini kullandı.