Fatma Şahin'den Semih Terzi açıklaması

Fatma Şahin'den Semih Terzi açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Şahin, darbeci Semih Terzi hakkında açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, darbe girişimi gecesi öldürülen FETÖ'cü Semih Terzi hakkında açıklamalar yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Darbeci Semih Terzi bizim Kilis sınırımızın Koruyucu Özel Hareket Komutanıydı. O Adam o sınırdayken bizim başımıza ne geldi ise o görevde iken geldi." dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 24 TV'de Seda Selek'in Sunduğu Kadınlar Meclisi programına konuk oldu.

15 Temmuz darbe girişimi gecesini anlatan Şahin, daha önce Kilis'te görev yapan Semih Terzi ile ilgili ilginç ayrıntılar aktardı:

SINIRIMIZ KİMLERE TESLİM EDİLMİŞ

"Darbeci Semih Terzi bizim Kilis sınırımızın Koruyucu Özel Hareket Komutanıydı. O Adam o sınırdayken bizim başımıza ne geldi ise o görevde iken geldi. Efkan Ala bakanımız Kilis'e geliyor, Füze falan değil top atıyorlar, resmen yanına top atıyorlar. Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcımız geliyor ve DAEŞ aynı anda top atıyor ve darbeci general oranın sınır sorumlusu düşüne biliyor musunuz sınırımız kimlere teslim edilmiş. Aslında yaşadığımız Suriye meselesi sınırdaki bu kadar yaşanan şeylerin arkasında da FETÖ terör örgütünün ne kadar kuvvetli bağlantılarının olduğunu gösteriyor."