Fuat Avni yine olay yaratacak !

Fuat Avni yine olay yaratacak !

Twitter fenomeni Fuat Avni son yazdıklarıyla yine olay yaratacak.

Fuat Avni, attığı son tweetlerde gündeme ilişkin çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Fuat Avni, bir düşünce kuruluşunun Ankara saldırısıyla ilgili hazırladığı rapordan bahsetti ve bu raporda Türkiye ve Rusya arasındaki olası bir savaşa başta NATO olmak üzere uluslararası kuruluşların müdahil olmayacağını, intikam için fırsat kollayan Rusya’nın Türkiye ile savaşmayı planladığı iddia etti. Fuat Avni ayrıca, Erdoğan’ın İran’dan bir bioenerji uzmanı getirtip, tv dizileri ve programları üzerinden toplumu etkileme çalışmaları yapıldığını öne sürdü.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

İsrafsaray’la çalışan bir düşünce kuruluşu Ankara saldırısının ardından hazırladığı raporu F…..’e sundu. Raporda, TSK’nın Suriye’ye girmesi halinde Rusya, Esad, IŞİD ve PYD ile aynı anda savaşmak zorunda kalacağı yazıyor. Suriye’de bu dört yapıyla aynı anda savaşmanın Türkiye için yıkım olacağı özellikle vurgulanmış. F…..’e sunulan raporda, intikam için fırsat kollayan Rusya’nın Türkiye ile savaşmayı planladığı kaydediliyor. Türkiye ve Rusya arasındaki olası bir savaşa başta NATO olmak üzere uluslararası kuruluşların müdahil olmayacağı da işlenmiş. Raporun en kritik maddesi ise Ankara’daki saldırının TSK’yı tahrik edip, refleksif bir karar verdirerek, tuzağa çekme amaçlı olduğu.

“SAVAŞ İÇİN HER YOL DENENİYOR”

F….., Ankara’daki saldırıyı tüm yönleriyle ele alan rapora çok kızdı. ‘Bu rapor bu odadan çıkmayacak, basına sızmayacak’ dedi. İsrafsaray’da kurgulanan başkanlık planı işliyor. F….., iki yıldır Suriye’ye girmek için kurumları harekete geçirmeye çalışıyor. Hakan Fidan ve derin ekibi Suriye ile savaşa çok hevesli. ‘Savaşsa savaş’ diyen Fidan, savaş için her yolu deniyor.

“ANKARA PATLAMASI FİDAN’IN PROPAGANDASIYDI”

Ankara’daki saldırının ‘Esad ve Rusya destekli YPG eylemi’ dezenformasyonu, savaşa çanak tutmak için Fidan’ın propagandasıydı. TSK’nın böylesi korkunç bir saldırıyla, tahrike kapılması amaçlanıyor. MİT’in düzmece raporlarının ardı arkası kesilmiyor. TSK tarihinin en büyük sınavlarından biriyle karşı karşıya. F….., Davutoğlu, Fidan, Sinirlioğlu dört bir koldan baskı kuruyorlar.Savaş planı karşısında, avanelerin bile kafaları karışık. Rusya ile savaş ihtimali herkesi kaygılandırıyor. F….., çoğunluğu savaşa, kirli oyunlarına ve başkanlığa alet etmek için, akla ziyan yollar deniyor. Akli melekelerini kaybetmiş.

“BİOENERJİ UZMANI GETİRTİLDİ, TOPLUM DİZİLERLE ETKİ ALTINA ALINMAYA ÇALIŞILIYOR”

Jöleli, aylardır F…..’e ‘Bioenerji ve telekinezi yöntemini kullanarak herkesi ikna edelim’ diyordu. Hepimiz dalga geçip gülüyorduk. İsrafsaray’da alaya alınanları, F….. ciddiye aldı. İşinde çok iyi olduğu söylenen bir bioenerji uzmanını, İran’dan getirtti. Bioenerji uzmanıyla, tv dizileri ve programları üzerinden toplumu etkileme çalışmaları yapılıyor. F…..’te ne akıl kaldı ne muhakeme.

İsrafsaray’daki bioenerji skandalı yetmezmiş gibi bir de devreye Parselci girdi. Parselci, F…..’e yaranmak için bir plan yapmış. Parselci, ‘Ankara’nın giriş kapılarına, beyin dalgalarını etkileyecek radyo frekansları yerleştirdim’ diye F…..’e övünerek anlattı.