Gürsel Tekin'den bomba iddia !

Gürsel Tekin'den bomba iddia !
Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi İStanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Suriye'de şehit olan askerimizin "Rusya tarafından şehit edildiği" iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Halk TV'de katıldığı programda Suriye'de şehit olan askerlerimizle ilgili konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Halk TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin, Suriye'de şehit olan askerlerimizle ilgili yaptığı açıklamada "2 askerimiz şehit  oldu. Ve bu askerlerin 'Ruslar tarafından şehit edildiği' yazıldı. Bu saate kadar ne Milli Savunma Bakanı ne de yetkililerin herhangi birinin bir açıklaması olmadı. Ne oluyor?" dedi.

Gürsel Tekin, Suriye'de şehit olan askerlerimizle ilgili çok konuşulacak açıklamasının olduğu bölüm şöyle:

"İç politikada ve İstanbul'da yaşanan sorunlardan dolayı Ortadoğu'da ne olup bittiğini ne yazık ki sorgulayamıyoruz! 2 askerimiz şehit  oldu. Ve bu askerlerin 'Ruslar tarafından şehit edildiği' yazıldı.

Bu saate kadar ne Milli Savunma Bakanı ne de yetkililerin herhangi birinin bir açıklaması olmadı. Ne oluyor? Bir tarafta biz Rusya ile iç içe iken bir taraftada askerlerimizin Ruslar tarafından öldürülmesi konusunda bir soru işareti. Neler oluyor acaba sınır ötesinde.

Birikmiş bu kadar sorun varken 'Hadi İstanbul'u seçime götürelim' demek ülkeye yapılabilecek en büyük zarardır."