Hakan Şükür: Eskiden ülkü ocağında reislik yapan...

Hakan Şükür: Eskiden ülkü ocağında reislik yapan...

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Deniz Gezmiş tweetine yorum yapan Radikal muhabiri İsmail Saymaz'a fena yüklendi.

Hakan Şükür sosyal medyayı sallayan Deniz Gezmiş tweetine ilişkin açıklama yaptı.

Neden böyle bir tweet attığını Hakan Şükür "Darbe dönemlerinin, 'Bir sağdan bir soldan' diyen idam sehpalarına bugünden bir göndermeydi Deniz tweetim" sözleriyle açıkladı.

Deniz Gezmiş tweetine oldukça ilginç tepkiler aldığını belirten Hakan Şükür, "En çok güldüğüm İsmail Saymaz'ın ki oldu;) demişki @ismailsaymaz: Hakan Şükür'ün Deniz twitiyle yaptığı ortaya hiçbir solcu kafa atmaz" dedi.

İsmali Saymaz'a esprili yanıtının ardından yüklenen Hakan Şükür, Saymaz'ın ülkücü geçmişini hatırlattı: "Eski Reis sonradan Comandante İsmail bence unutmamalı; Bu ülkede ilerici,gerici,sağcı, solcu yoktur. Namuslu ve namussuz insanlar vardır."

Hakan Şükür'ün Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

1-Deniz Gezmiş'in de isminin geçtiği (dün) bir tweet atmıştım. Oldukça ilginç yorumlar yapılmış;)

2-En çok güldüğüm İsmail Saymaz'ın ki oldu;;) demişki @ismailsaymaz: Hakan Şükür'ün Deniz twitiyle yaptığı ortaya hiçbir solcu kafa atmaz.

3-Rize Ülkü Ocakları'nda reislik yapan, "Börteçine" diye bağıran İsmail Saymaz'ın sonrasında sol söyleme öykünmesi elbette kendi tercihi.

4- Eski Reis sonradan Comandante İsmail bence unutmamalı; Bu ülkede ilerici,gerici,sağcı, solcu yoktur. Namuslu ve namussuz insanlar vardır.

5-Bu arada İsmail, ben genelde orta yapandan ziyade ortaları gole çevirmekle bilinirim futbol dünyasında.

6-İsmail'e anlatır gibi söyleyeyim;Darbe dönemlerinin,"Bir sağdan bir soldan" diyen idam sehpalarına bugünden bir göndermeydi Deniz tweetim.

ekran-resmi-2015-04-28-12.20.37.png

1934466.jpg