“Hakkına Sahip Çık” Mitingine Davet

“Hakkına Sahip Çık” Mitingine Davet

Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanlığı “Hakkına Sahip Çık” Mitingine bütün İstanbulluları davet etti.

İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül: “Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın katımıyla gerçekleşecek olan “ Hakkına Sahip Çık” mitingimize ilginin çok büyük olmasını bekliyoruz. Halkımızın projelerimize ilgisi çok büyük.” Dedi.

Şengül:” Partimiz projelerinde herkese ekonomik özgürlük kazandırarak rahat bir yaşam sunacaktır. Bundan dolayı Özgürlük Meydanını Seçtik.” Dedi.

Özgürlük Meydanından Ekonomik Özgürlük Diyeceğiz

Şengül : “ Bakırköy Özgürlük Meydanını özellikle seçmemizdeki gaye projelerimizde de gördüğünüz üzre halkımıza ekonomik özgürlük, rahat yaşam sunacağımız bir Türkiye planlıyoruz. Kadın, erkek ve çocuk demeden hepsine maaş vereceğiz. Asgari Ücreti 5.000 TL. Yapacağız. Ev hanımlarına 1500 TL. Vereceğiz. Her vatandaşımıza 1.000 TL. Vereceğiz, her çocuğa 250 TL. Vereceğiz. Bundan dolayı özellikle Özgürlük Meydanını seçtik. “ dedi.

Ekonomik Özgürlük Seninde Hakkın, Bayrağını Al Gel!

İstanbullulara seslenen Şengül, Ekonomik özgürlük, rahat yaşam seninde hakkın. Sende hakkına sahip çıkmak istiyorsan, rahat bir yaşam istiyorsan,  Ay-Yıldızlı bayrağını al 24 Mayıs Pazar Günü saat 16.00 da Özgürlük Meydanına Gel” dedi.