Hastaneye kaldırılan Meral Akşener'den haber var

Güncelleme:

Dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Akşener'in sağlık durumu hakkında İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan açıklama geldi. Zorlu, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek." ifadelerini kullandı.

TABURCU OLDU

Meral Akşener 10.50'de taburcu olarak, tedavi gördüğü hastaneden ayrıldı.

ÇARPINTI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Zorlu, dün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de,  "Sayın Genel Başkanımız birazdan taburcu olacaklar. Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor. Sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Stresli bir dönemden geçiyor. Çok ağır tempoda çalıştı geçtiğimiz günlerde. Dün de ifade ettiğimiz gibi kalbinde bir ritim bozukluğu oldu. Şu anda her şey yolunda. Bir süre istirahat etmesi gerekiyor. Genel başkanımız bir süre sonra kaldığı yerden aynı tempoyla, hizmet sevdasıyla yoluna devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı.