HDP'den ''AK Parti ile görüşüyoruz'' açıklaması

HDP'den ''AK Parti ile görüşüyoruz'' açıklaması
Güncelleme:

HDP İstanbul milletvekili Ali Kenanoğlu, AK Parti ile birçok konuda temaslarının olduğunu belirterek, AK Parti ile görüştüklerini ve görüşeceklerini vurguladı.

31 Mart yerel seçimlerinde izlediği politikanın tersine bir politika izleyen iktidar partisi AKP’de, Abdullah Öcalan’ın 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla görüşmesine izin vermesi dikkat çekti. Son olarak ise AK Parti’nin seçim öncesi terör üzerinde suçladığı HDP ile görüşüldüğü ortaya çıktı. TV5’te Mustafa Yılmaz’ın sunduğu ‘Kulis Ankara’ programına konuk olan HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, AKP ile görüştüklerini açıkladı.

“SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ”

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, AK Parti ile görüştüklerini vurgulayarak, sorunların çözülmesi noktasında birçok birimde görüştüklerini vurguladı.

İlgili kişilerin iktidar partisiyle temaslarını sürdürdüğünü dile getiren Kenanoğlu, “Bir pazarlıktan bahsetmiyoruz, ama sorunların çözülmesi konusunda bir görüşme. Yani partimizin çeşitli organlarından çeşitli arkadaşlarımız, bu konularla ilgili görüşüyorlar” dedi.