Hükümete yakın isimden ''İstanbul'da yeniden seçim'' iddiası

Hükümete yakın isimden ''İstanbul'da yeniden seçim'' iddiası
Güncelleme:

Medyada AK Parti Hükümeti'ne en yakın isimlerin arasında yer alan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul seçimlerinin tekrarlanabileceği iddiasını öne sürdü.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerinin 2 Haziran 2019 tarihinde yenilenebileceğini söyledi. Alçı, "Sandık yorgunu bir toplumuz ama buna rağmen biz İstanbullular bir seçime daha gireceğiz büyük olasılıkla" ifadesini kullandı.

Nagehan Alçı, Habertürk'te "Yoksa ufukta 2 Haziran İstanbul seçimleri mi var?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Benim gördüğüm gidişata göre, Yüksek Seçim Kurulunun kararı doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri 2 Haziran 2019 tarihinde yenilenebilir." dedi.

Alçı yazısını "Sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin belirlenmesi bazında bir seçim, YSK kararıyla tekrarlanacak gibi gözüküyor. Tahminim bu yönde." ifadeleriyle sürdürdü.

İstanbul'da yerel seçimler tekrarlanmalı mı ? İşte halkın yanıtıİstanbul'da yerel seçimler tekrarlanmalı mı ? İşte halkın yanıtı

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için...