İletişim Başkanı Altun: Erdoğan'ın sonuna kadar arkasındayız

İletişim Başkanı Altun: Erdoğan'ın sonuna kadar arkasındayız
Güncelleme:

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ragıp Zarakolu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı köşe yazısına çok sert tepki gösterdi.

Ragıp Zarakolu "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlığıyla kaleme aldığı yazıda demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan yazıya çok sert tepki gösterdi.

Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kaderi tayin eden Allah’a yemin olsun ki bu hastalıklı zihniyete ve tehditlerine boyun eğmeden milleti için dimdik duran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanında, sonuna kadar arkasındayız."

İletişim Başkanı Altun: Erdoğan'ın sonuna kadar arkasındayız - Resim : 1

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN'NDAN TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Zarakolu'n paylaşımına tepki gösterek şu açıklamalarda bulundu;

Darbe, junta, idam söylemlerinizle tarihin çöplük kutusuna yuvarlanıp gideceksiniz. Erdoğan nefretiyle kahrolacak, kininizde boğulacaksınız. Bu millet sizin hiçbir meşum planınıza geçit vermeyecek. Bu memleketi birilerine peşkeş çekmenize asla müsade etmeyeceğiz.

İletişim Başkanı Altun: Erdoğan'ın sonuna kadar arkasındayız - Resim : 2

UMED'DEN SUÇ DUYURUSU

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), Artı Gerçek yazarı Ragıp Zarakolu'nun "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısı hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Twitter'dan yapılan açıklamada, "Her türlü ortamda zihnimiz, düşüncemiz, yüreğimiz ve kalemimizle ÇARPIŞMAYA evet. Ancak ne kalemimizi ne de düşüncemizi bu faşist zihniyete bulaştırmadan, bu vesayetçi anlayış ile yargı önünde hesaplaşacağımızı deklare ediyor, Ragıp Zarakolu hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Seçiniz...