İnce ve Gökçek Twitter’da kapıştı

İnce ve Gökçek Twitter’da kapıştı

Melih Gökçek ile Muharrem İnce Twitter üzerinden fena kapıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve CHP Milletvekilleri Muharrem İnce, Mehmet Gökdağ, Erdin Bircan ile PM üyesi Alper Keten bölgede incelemelerde bulunmak üzere Van’a geldi.

Heyet burada, Van Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, sosyal medya hesabı üzerinden bu ziyareti eleştirdi ve CHP’yi HDP ile yakınlaşmakla suçladı. Bu eleştiriye ise CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’den yanıt geçikmedi. Muharrem İnce, ” Terörle mücadeledeki yanlışlarınızı, beceriksizliklerinizi, ihanetinizi CHP’yi eleştirerek kapatamazsın! Boşuna uğraşma Melih Gökçek!” diyerek tepkisini dile getirdi.

GÖKÇEK: NİKAHINIZ EVLİLİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN

CHP heyetinin Van Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren Gökçek, “Terörle iç içe olan HDP, CHP’yi misafir ediyor… Nikahınız evliliğiniz hayırlı olsun” dedi.

İNCE: DOLMABAHÇE’DE GÖRÜŞÜRKEN İMAM NİKAHI MI KIYMIŞTINIZ?

Muharrem İnce ise Gökçek’in bu açıklamasına aynı şekilde sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. İnce’nin son derece sert şekilde yaptığı açıklamalarda, AKP’nin çözüm sürecinde yürüttüğü politika ve hükümet yetkililerinn yaptığı görüşmeler eleştirildi. Muharrem İnce yaptığı açıklamada Gökçek’e birçok soru yöneltti.

İşte Muharrem İnce’nin attığı o tweetler:

“Şehide kelle, teröriste sayın diyenlerin yol arkadaşı Melih Gökçek Belediye ziyaretimizi eleştirmiş. Melih Gökçek siz açılım sürecinde Oslo’da, İmralı’da, Dolmabahçe’de görüşürken imam nikahı mı kıymıştınız? Habur’da terörist karşılama töreni düzenleyen, seyyar mahkeme kurup devleti teröristin ayağına götüren siz değil misiniz Melih Gökçek? PKK’nın tanıklığında TSK’yı yargılayan, Genel Kurmay Başkanı’nı, komutanları, gazetecileri hapse atan siz değil misiniz Melih Gökçek? “Sayın Öcalan” demeyi Cumhurbaşkanınız da öyle söylediği için suç olmaktan çıkaran siz değil misiniz Melih Gökçek? Valilere talimat verip PKK’ya operasyon yaptırmayanlar siz değil misiniz Melih Gökçek? Dağdakiler inecek, Cezaevleri boşalacak diyordunuz, terörü kentlere indirdiniz Melih Gökçek! Hala ne konuşuyorsun? Terörle mücadeledeki yanlışlarınızı, beceriksizliklerinizi, ihanetinizi CHP’yi eleştirerek kapatamazsın! Boşuna uğraşma Melih Gökçek!”