İYİ Partili Koray Aydın'dan sürpriz açıklama: ''Akşener'in yerine aday yok'

İYİ Partili Koray Aydın'dan sürpriz açıklama: ''Akşener'in yerine aday yok'
Güncelleme:

İYİ Parti'nin olağanüstü kongre kararı sonrası açıklama yapan Koray Aydın, "Aday olmayı düşünen kimse yok. Cesaret edebilecek biri olduğunu düşünmüyorum" dedi.

İYİ Parti'nin seçim sonuçlarını değerlendirmek ve bundan sonraki yol haritasını belirlemek üzere Afyonkarahisar'da düzenlenen Çalıştay'ın kapanışında kürsüye çıkan Meral Akşener, "Seçim sonuçlarının sorumlusu benim, gereği yapılır" dedi.

Kongre kararının ardından ilk açıklamayı yapan Koray Aydın, "Cuma gününden beri yapılan toplantının içerisindeyim. 3 temel konuda masalarda 14-15 kişilik gruplar görüşlerini ifade etti. Her masa kendi seçtiklerini bülten haline getirdi. Sunucu eşliğinde hangi konumdan ne kadar çok bahsedildiği yüzeysel olarak anlatıldı" dedi.

"İYİ PARTİ KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK"

Aydın, "Eleştiriler de oldu. Seçimden yeni çıkan partini yüzde 10 ile çıktığını ve devlete karşı, güçlü partiye karşı başarılı olduğunu beyan eden de oldu. Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Aydın, "Genel Başkanımız da bu açıklamalardan sonra uzunca bir konuşma yaptı. 45 gün veya bir ay sonra yapılacak.Bu aynı zamanda seçimden çıkmış bir partinin yeniden hamle yapma yorulan unsurlarına karşı daha zinde hamleler yapılacaktır. İYİ Parti bir yerde kendi küllerinden yeniden doğacak. Aday olmayı düşünen kimse yok. Cesaret edebilecek biri olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.

İYİ Parti'de yumruklar konuştu; kavgada o ismin burnu kırıldıİYİ Parti'de yumruklar konuştu; kavgada o ismin burnu kırıldı

İYİ Parti'de deprem ! Bir istifa daha...İYİ Parti'de deprem ! Bir istifa daha...

İYİ Parti kongreye gidiyor ! Akşener aday olmayacakİYİ Parti kongreye gidiyor ! Akşener aday olmayacak