Kaftancıoğlu Bahçeli'ye yanıt verdi: ''Evet militanım''

Kaftancıoğlu Bahçeli'ye yanıt verdi: ''Evet militanım''
Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki, "CHP yönetimi militan arıyorsa, Boğaziçi Üniversitesi’nde terör örgütleriyle eylem birlikteliği yapan DHKP-C ve PKK hayranı il başkanlarına bakacaklar" açıklamasına yanıt verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP ve MHP yöneticilerinin kendisine yönelik "militan" eleştirilerine yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, "CHP yönetimi militan arıyorsa, Boğaziçi Üniversitesi’nde terör örgütleriyle eylem birlikteliği yapan DHKP-C ve PKK hayranı il başkanlarına bakacaklar" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'ye sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yanıt veren Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Partimin militanı olduğum doğrudur. İktidara tavsiyem, ülkeye demokrasi, adalet getirmek ve yoksulluğu bitirmek için çaba gösteren CHP militanlarıyla uğraşacaklarına terör örgütü militanlarıyla ilgilenmeleridir Militan olmak değil hangi amaçta militanlık edildiğidir önemli olan!"

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu’nun kayyum olarak atanması ile başlayan eylemlerde öğrencilere destek verdiği gerekçesiyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hedef almış ve şunları söylemişti:

"CHP yönetimi militan arıyorsa, Boğaziçi Üniversitesi’nde terör örgütleriyle eylem birlikteliği yapan DHKP-C ve PKK hayranı il başkanlarına bakacaklar. CHP yönetimi militan arıyorsa, şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın katilini morgdan alan milletvekillerine kafa yoracaklar. CHP yönetimi, ısrarla militan görmek istiyorsa, bir boy aynasının karşısına geçip lekeli suretlerini titizlikle inceleyecekler."