Kayseri halkı Özhaseki'yi anlatı: ''Vay hallerine''

Güncelleme:

Youtube'da yayın yapan bir kanal, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı olan Mehmet Özhaseki'yi vatandaşa sordu.

Youtube’dan yayın yapan Hibo Medya kanalı, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı olan Mehmet Özhaseki’yi Kayserili vatandaşa sordu.

Yeniçağ gazetesinden Fatma Gül'ün haberine göre muhabirin Özhaseki’nin Kayseri’deki hizmetlerinden memnun musunuz sorusuna cevap veren bir vatandaş, “Sayın Özhaseki’nin Kayseri’ye yaptığı hizmeti, sıradan bir vatandaş da yapardı. Kayseri şu halinden 20 yıl daha ileride olabilirdi. ” ifadelerini kullandı.

Bir diğer vatandaş ise kendisinin ülkücü olduğunu belirterek, “Özhaseki Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Ben de ülkücüyüm diyerek. Ama burada bir Alparslan Türkeş Parkı vardı. O parkın ismini değiştiren de kendileri. Tüm Kayseri’yi FETÖ ile tanıştıran ve iş adamlarını uçakla Gülen’in yanına gönderen de Özhaseki’dir. Şimdi Ankara’ya gitmiş 'belediye başkanı olacağım' diyor. Ankara halkının da vay haline diyorum seçimi Özhaseki’ye kazandırırlarsa” şeklinde konuştu.

Seçiniz...