Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın açıkladığı ''reform paketi''ndeki eksiği buldu!

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı "ekonomik reform paketini" eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu “23’üncü kere ekonomik paket açıkladılar” diyerek “Hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar, 10’a yakın sarayda oturuyorlar, bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? Yok” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Ekonomi Reform Paketini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, paketin içeriğini hedef alarak "Ekonomik paket açıkladılar, 23'üncü kere. Allah aşkına bu pakette işsize iş bulacağız diye bir cümle var mı?

 Osmanlı padişahlarına bile nasip olmayan saraylarda oturuyorlar, saraylarla ilgili tek cümlelik bir tasarruf var mu? Beşli çeteye dünyanın parasını ödüyoruz, onlarla ilgili bir tasarruf var mı?" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı’nda hükümetin yeni reformlarını açıklamıştı.

“Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor…” diyerek Twitter üzerinden reform açıklamalarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: “Sevgili halkım, ekonomik paket açıkladılar. Kaçıncı biliyor musunuz? 23’üncü paket. Sözde, ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına, açıklanan bu pakette ‘İşsize iş bulacağız’ diye bir cümle var mı?

‘Beşli çete’ye dünyanın parasını ödüyoruz, oradan bir tasarruf var mı? Oradan da yok. Bunların ekonomide reform yapacak halleri de yok. Dağılmış vaziyetteler. Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş… O bizim işimiz. Onu biz yapacağız.”