Kılıçdaroğlu: "Ya hakkını verin ya da..."

Kılıçdaroğlu: "Ya hakkını verin ya da..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'dan çok sert açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Karaman'daki taciz olayı ve terörle mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu.

Hükümetin mağduriyet yaygarası kopardığını söyleyen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"AKP Hükümeti'nden tek bir kişi, Ramazanoğlu'nun "Bir kez rastlanmış olması kurumu karalamak için gerekçe olamaz" sözüne tepki göstermedi. Bir haftadır mağduriyet yaygarası koparanlara soruyorum; vicdanlarınızı rahatsız etmesi için böyle bir olaya en az kaç kez rastlanmalıdır? Dine saygısı olan insan, hırsızı, tecavüzcüyü korur mu? Herkes vicdanına bu soruyu sorsun. Vicdanınızın sizi getireceği doğru adres CHP'dir.

KOLTUKLARIN ADAM GİBİ HAKKINI VERİN

Adı "korumak" anlamındaki vakıfta çocuklara; adında adalet olan parti iktidarında hakka, hukuka tecavüz ediliyor. Bunun hesabını soracağım! Terörü bitirmek için her türlü desteği veren CHP'yi suçlayacağınıza, oturduğunuz koltukların adam gibi hakkını verin ya da çekin gidin!

Kendi yarattıkları terörü, iktidarda kalmak için kullananlar, verdiğimiz bunca şehidin ve gazinin hesabını tarih önünde mutlaka verecektir! Yandaş diye hırsıza, tecavüzcüye, iftiracıya, kul hakkı yiyene ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar, bilin ki karşınızda hep beni göreceksiniz!"