Kılıçdaroğlu’na bir yanıt da Şentop’tan geldi

Kılıçdaroğlu’na bir yanıt da Şentop’tan geldi
Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan ailesi TÜRGEV ve ENSAR aracılığıyla ABD'ye para kaçırıyor" iddiasına bir yanıt da TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan geldi. Şentop "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "kaçmak" fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkındaki açıklamalarına yanıt verdi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şentop, “Cumhurbaşkanımız @RTErdogan her vesileyle, kefenini giyerek siyaset yoluna çıktığını ifade ve ispat eden, ülkesine kalbi duygularla bağlı hayatını milletine adamış bir liderdir; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "kaçmak" fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir” dedi. Kılıçdaroğlu’nu seçim kampanyasına malzeme aramakla suçlayan Şentop, “Seçim kampanyasına malzeme arayanlar, ülkemize katkısı olacak başka konular seçmeli” ifadelerini kullandı.