Kılıçdaroğlu'ndan bozkurt işaretli selam

Kılıçdaroğlu'ndan bozkurt işaretli selam
Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan başlattığı adalet yürüyüşü sırasında kendisine bozkurt işareti yapan vatandaşlara aynı şekilde karşılık verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşe devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, yürüyüşü sırasında kendisine bozkurt işaretiyle selam veren vatandaşlara aynı şekilde karşılık verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Bolu’nun Avşar Köyü mevkisindeki kamp alanından itibaren ilk mola yeri olan Çaydurt mevkisine kadar 8 kilometre yürüdü. Kılıçdaroğlu ve arkasındakiler D-100’ün kenarında yürürken arkada zaman zaman araç yoğunluğu oluştu. Jandarma ve polis ekipleri yürüyen grubun etrafından geniş güvenlik önlemi aldı. Normalde günde 2 mola veren Kılıçdaroğlu, güzergahta uygun yer bulunmaması nedeniyle bugün tek mola verdi. 8 kilometrelik mesafe 1 saat 45 dakikada tamamlandı. Yürüyüş sırasında parti otobüsünden, ’CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayramınızı kutluyor’ anonsu yapıldı. 10’ncu gün, 7 kilometrelik ikinci etabın ardından tamamlanmış olacak.

KILIÇDAROĞLU'NUN İLK BOZKURT SELAMI DEĞİL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 20 Mart 2017'deki Ankara turu sırasında kendisine bozkurt işaretiyle selamlayan bir kişiye yine bozkurt selamıyla karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu daha önce de 2014 yılındaki yerel seçimler çalışmalarında Ankara'da yine seçim otobüsünden bozkurt işareti yaparak vatandaşları selamlamıştı.

Seçiniz...