Kim bu Mansur Yavaş'ı ziyaret eden AK Partililer ?

Kim bu Mansur Yavaş'ı ziyaret eden AK Partililer ?
Güncelleme:

CHP ve Millet İttifakı Ankara Adayı Mansur Yavaş, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplandırdı.

Yavaş, bir soru üzerine, “AK Parti’den bazı aracılar geldi. Ankara adayı olabilmem için. Elbette tüm kesimler tarafından benimsenmek güzel bir şey. Gelen isimler hakkında konuşmak istemiyorum. Ancak az önce de söylediğim gibi sürekli parti değiştiren birisi değilim” diye cevap verdi.

Gazeteci Orhan Uğurluoğlu da, Sonsöz gazetesinde yayımlanan "Angaralı Yavaş Fakirlikle Savaş" başlıklı yazısında, Mansur Yavaş ile küs olduklarını fakat Türkiyem TV’de karşılaştıklarında el sıkışıp barıştıklarını yazdı.

Orhan Uğurluğlu o anları yazısında şöyle anlattı:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile Türkiyem TV’de karşılaştık, el sıkıştık ve barıştık mı diye sordum, ‘küs değildim ki, kırgındım tabi barışığız’ dedi.

Yavaş’a en önemli sloganın, en önemli vaadin, ne önemli icraatın ne olacak diye sordum.

‘Yoksulluk, fakirlik ve işsizlik ile mücadele önceliğim ama dert küpü olan Ankara’nın her sorunu, hemşerilerimin her isteği, şeffaf belediyecilik ilkesi, halka hangi partiye oy verirse versin her mahalleye maksimum hizmet sunma gayreti ile kapısı 24 saat açık bir başkanlık vaat ediyorum.’

‘Ankaragücü de var önceliğim arasında elbette ve büyük destek vereceğim bu köklü Ankara kulübünün yönetimine de asla müdahale etmeyeceğim’ diyen Mansur Bey iddialı konuştu:

‘Tek talebim olacak Türkiye’de şampiyonluk, Avrupa’da da başarılı sonuçlar alarak Ankara’yı hak ettiği şekilde temsil etmesi, alt yapıya önem vererek, Ankara’yı futbolcu yetiştirme başkenti haline getirmesidir. Ayrıca Gençlerbirliği, başta tüm Ankara kulüplerini de her branşta destekleyeceğiz.’

Bahçelievler doğumlu Angaralı gazeteci olarak, ‘Haydi bakalım kolay gelsin’ diyelim Mansur Yavaş’a…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Türkiyem TV açılışında Mansur Yavaş’ı görünce yanına gelerek, ‘Mansur Bey, tanıtım konuşmanız gayet iyiydi. Tekrar hayırlı olsun, başarılar’ dedi.”