Meclis'te bağış parası kavgası ! Vekiller birbirine girdi

Meclis'te bağış parası kavgası ! Vekiller birbirine girdi
Güncelleme:

Meclis'teki 2020 bütçe görüşmelerinde AK Parti ve CHP'li vekiller arasında 15 Temmuz şehit yakınları ve gaziler için toplanan paralar nedeniyle kavga çıktı.

Meclis'te 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için toplanan paralar tartışma konusu oldu. AK Partili ve CHP'li vekiller tartışmayla birlikte birbirlerinin üzerine yürüdü. Kavga anı ise objektiflere yansıdı.

"O PARALAR ŞEHİT YAKINLARINA HARCANACAK"
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şehit yakınları için toplanan yardım miktarının 338 milyon 971 bin 703 lira olduğunu belirterek, "Biz her zaman şehit yakınları ve gazilerimize sahip çıktık. Biz her zaman yanlarındayız. O para da son kuruşuna kadar şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için harcanacak." dedi.

Meclis'te bağış parası kavgası ! Vekiller birbirine girdi - Resim : 1

"338 milyon 971 bin 703 lira 97 kuruş nemasıyla beraber para durmaktadır." diyen Selçuk, CHP milletvekillerinin tepki göstermesi üzerine "Para bütün kuruşuna kadar durmaktadır, yine şehit yakınları ve gaziler için harcanacaktır. Tek kuruşuna dokunulmadığı gibi para nemalandırılmıştır." ifadelerini kullandı

Meclis'te bağış parası kavgası ! Vekiller birbirine girdi - Resim : 2.

Seçiniz...