Meral Akşener, İYİ Parti'nin Balıkesir adayını açıkladı

Meral Akşener, İYİ Parti'nin Balıkesir adayını açıkladı
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, grup toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener, konuşmasına başlarken İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un, partisinin Balıkesir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Akşener, "Türkiye ekonomide hızla 2002 seviyesine döndü. Anlaşılan o ki iktidar başladığı noktada bırakmaya karra verdi. 2023 dedi 53 dedi hızını alamayıp 2073 dedi. Gençlerin diliyle 'Hayaller 2073 gerçekler 2002'. Doğalgaz ve elektrik zamları yetmedi trafik cezalarıyla bütçe tutturmaya çalışıyorlar. Köprüden geçen ceza yemiş kadar oluyor geömeyenler ayrıca ceza ödüyor. İlla ceza keseceksen emniyet şeritlerini babasının malı gibi kullananlara kes" dedi. 

Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle;

"Okullar sadece seçim dönemi akıllarına geliyor. Sınıfları boşaltıp çoluk çocuğu miting alanına taşıyorlar. İktidarın başındaki kişi geçen hafta 'Almanya'da 3 milyon üniversite öğrencisi var, biz de ise 8 milyona yaklaştı' dedi. İşsiz üniversiteli sayısı Almanya'da yüzde 4 Türkiye'de yüzde 30. Olayın aslı astarı budur"

"Neredeyse her yıl sistem değiştirdiler. eğitim şart sözü kıymetini yitirdi. Düşünün bu ülkede bakan sınav sisteminin değiştiğini taksicilerle çay içerken televizyondan öğrendi. Sorgulayan araştıran değil alkış tutan nesil istiyor. Bakan 117 bin öğretmen açığımız var diyor. 400 bin atanamamış öğretmenimiz varken bu ciddiyetsizlik demektir. Öğretmenleri torpil olmadan atamak için tek doğru KPSS notu. Mülakat yaptığınızda araya torpil girer, fitne girer, kayırma girer" 

"Sayın Erdoğan ve sayın Bahçeli Millet İttifakı için açık açık 'zillet ittifakı' diyor. Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi diye söz vardır. AK Parti'ye MHP'ye ve CHP'ye oy veren değerli kardeşlerim biz sizi canımız kadar seviyoruz, ayırmıyoruz" 

"Türkiye ekonomide hızla 2002 seviyesine döndü. Anlaşılan o ki iktidar başladığı noktada bırakmaya karra verdi. 2023 dedi 53 dedi hızını alamayıp 2073 dedi. Gençlerin diliyle 'Hayaller 2073 gerçekler 2002'. Doğalgaz ve elektrik zamları yetmedi trafik cezalarıyla bütçe tutturmaya çalışıyorlar. Köprüden geçen ceza yemiş kadar oluyor geömeyenler ayrıca ceza ödüyor. İlla ceza keseceksen emniyet şeritlerini babasının malı gibi kullananlara kes" 

"Geçen Cuma günü bütün dünyada uygulanan br pazarlama tekniği Türkiye'de uygulandı. Kara Cuma biz de Şahane Cuma dediler. Vatandaş üç beş kuruş ucuza yaptı alışverişini. Vatandaş alışverişe koştu demek ki herşey yolunda dediler. İndirime koşan milletten zenginlik üretmeye çalışıyorlar" 

"SOĞANI TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN ETTİ"

"Papazı özel uçakla yolcu etti, Merkel'le Putin'le sorunu yok, Trump'la yok ama enflasyon düşmüyor. Bu sefer yeni bir lobi icat etti. Soğan lobisi. Meğer memleketi kasıp kavuran soğan lobisiymiş. Soğanı terör örgütü ilan etti. Borazan medyanın attığı manşete bakın, "Mardin'de bir depoda 30 ton soğan ele geçirildi". Türkiye'nin ekonomisi bir kamyon soğanla mı çöküyor? Domates uçmuş gitmiş yarın seraları da mı basacaksın? " 

"Sizin bir köprü yaptığınız paraya biz üç tanesini yapabiliyoruz. Siz haram katmadan iş yapamıyorsunuz. Siz ynadaşın cebini doldurma peşindesiniz bizim derdimiz milletin aşı. Siz 300 odadan aşağı yaşayamıyorsunuz bize 3 oda bir salon yetiyor. Sizin bir uçuşunuz 600 bin lira tutuyor bizimki ayıp olacak ama 200 lira. Siz damatlarınıza bakanlık, maliye, hazine hediye ediyorsunuz biz en fazla bir altın takıyoruz. Siz Yunan hayranı fesli delilere geçmiş olsuna gidiyorsunuz biz gazi mehmetçiğe geçmiş olsuna gidiyoruz. Sizin bekasını düşündüğünüz 10 yandaşınız var bizim 81 milyon vatandaşımız var. İşte bu yüzden sizden sonra bizimle Türkiye iyi olacak diyoruz"

"Yenilenen ittifakın adı da yenilendi, artık korku ittifakı oldu. Kim kiminle ittifak kurarsa kursun onları bağlar. ancak bizi asılsız ve ahlaksız ithamlarla muhatap etmeye kalkanlara sessiz kalamam. Sizin ittifakınız andımıza karşı olanların ittifakıdır. Tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti'ni kaldıranların ittifakıdır. Habur'da teröristleri davul zurna ile karşılayanların ittifakıdır. FETÖ adına para basanların ittifakıdır"

Seçiniz...