MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN ÇOK SERT ''HULUSİ AKAR'' TEPKİSİ

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN ÇOK SERT ''HULUSİ AKAR'' TEPKİSİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Sümeyye Erdoğan'ın nikahına katıldığı için eleştirilen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a sahip çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte açıklamalarından satır başları:

Yabancı devlete adamlarının milli meselelerimize küstahça müdahale ettiklerine bir kez daha şahit olmaktayız. Avrupa Birliği ülkelerinin vize muhafiyeti sözünü tutmamak için terörle mücadele bahanelerini ortaya sürdüklerini görüyoruz. Türkiye'den tarihsel intikamını almak istedikleri somut bir gerçektir. Bunun için 1919 tarihi doğru okunmalıdır. Bu tarih milli onurun ayağa kalkışıdır. 19 Mayıs teslimiyetsiz yaklaşıma karşı milli devletin doğuşl müjdesidir.

19 Mayıs tarihin akışını tersine çevirmiştir. Samsun'dan atılan ilk adımla milliyetçiliğin devlet kuracağı ilk elden ilan edilmiştir. Kötümserliğin kepenkleri indirilmiş korkaklığın defteri dürülmüştür. Bu ses Türklüğün gür sesidir. Bu ses hala Samsun kıyılarında duyulmaktadır.

Anıtkabir dahil saldırı hedefindeki noktalara yönelik tedbirler eksiksiz alınmalıdır.

Türk milleti melanetin üstesinden gelecektir. Türk devleti zalimin zulmünü paramparça edecek karardadır. İster IŞİD caniliği ister PKK ihaneti ister Paralel keneler bu ülkeyi teslim alamayacaktır.

Nefesimizi kesmeye çalışanların kökünü kuruturuz. Çünkü biz ürk milletiyiz. Sanmasınlar ki 19 Mayıs şuuru bitti, Samsun'a çıkan irade kalmadı. İkaz ediyorum herkes yerini yurdunu bilsin.

KILIÇDAROĞLU'NA 'KAN' TEPKİSİ

Anamuhalefet lideri TOBB Genel Kurulu'nda "Başkanlık sistemini kansız getiremezsiniz" demiş, Cumhurbaşkanı da 'Kızılay'dan başka bir yere kan vermeyiz' diyerek tartışmayı daha da büyütmüştür. CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tarihi bir pot kırmıştır. Başkanlıkla ilgili endişeleri ortaya koymak başka bir şey korku ve panik yaratmak başka bir şey. Sokağın adres gösterilmesi doğru değildir. Bizim için de Başkanlık sistemi uygun bir sistem değildir. Ama biz muhalefetimizi demokrasi kuralları çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz.

Bizim kandan bahsedip aba altında sopa gösteren müflis siyasetçilere ihtiyacımız yoktur.

HULUSİ AKAR'A SAHİP ÇIKTI

Terörizmle mücadele milli bir konudur. Askerimiz, polisimiz gücünü siyasi iradeden alacaktır. Mesela Nusaybin'de görev yapan bir Mehmetçiğin gözü hainlerin üzerindeyken kulağı Ankara'dadır. Kahramanlarımızın moral ve motivasyonları çok mühimdir. Cumhurbaşkanının davetine icabet eden Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlamı yoktur. Şehitlerin geldiği ortamda Genelkurmay Başkanı'nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Terörle mücadelenin sürdüğü dönemde kafa karıştırmak, komuta kademesindeki uyumu bozmak iyi niyetli görülmeyecektir.

Genelkurmay Başkanı'nın taşlanması teröristlerin değirmenine su taşımaktır. Güvensizlği artırmaya yönelik bu propaganların devlet ve millet aleyhinedir. Her şey bitmiştir de, manevi görevini yapan Genelkurmay Başkanı'nı hedef haline getirme midir? Genelkurmay Başkanı'nı küçük düşürmek hangi çevrelere hizmettir. 

Cumhurbaşkanının davetine icabet ederek kızının düğününe katılan Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı yoktur. Sayın Akar, son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir.

MUHALİF MHP'LİLERE KAVUKLU PİŞEKAR BENZETMESİ

Okyanus ötesinden pişirilmiş aşa su katmayalım diyen işbirlikçiler fellik fellik gezmektedir. Uslanma bilmeyen edepsiz kaçaklar. İmralı canisine avukatlık yapanlar sürekli değişim demekteler. Birbirlerine hiç benzemeyen çürük isimler düşmanımın düşmanı dostum diyerek MHP'ye operasyon yapmaya girişmişlerdir. Ama hiç biri paralel matruşkası olduğunu gizleyememiştir. Diren MHP diyenler Gezi mayası çalmaya çalışmıştır. Geçtiğimiz pazar günü ter temiz dava arkadaşlarım her şeyin iç yüzünü az çok görmüştür. Kavuklu ile Pişekar'ı andırıyorlardı. Gezi olaylarının da küçük bir kopyası oldular. Kimi seçim otobüsü üzerinde meddahlığa soyunmuş kimisi de TOMA'ların önünde patlayan flaşlara pozlar vermişlerdir. Bu evlere şenlik çadır tiyatrosu amacına ulaşmıştır.

"ASLA AFFEDİLMEYECEKLER"

Bir de Milliyetçi Hareketi ilgilendiren bir tarafı vardır: Ortada ne bir MHP kurultayı vardır ne de buna ihtiyaç vardır. Şahsi ihtiraslarını yenemeyerek ülküdaşlarımızı sokağa dökmek isteyenler asla affedilmeyecektir. Milliyetçi harekette bir cepheleşmeye yol açabilecek bu girişimler alenen ateşle oynamaktır ve bunun gereği neys mutlaka yapılacaktır.

Eurovisyon'da birinci olan Cemile'yi kutluyorum. Süper Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ımızı kutluyorum.