MHP Yıldız taburcu edildi

MHP Yıldız taburcu edildi
Güncelleme:

Korona virüs şüphesiyle gözlem altına alındığını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, hastaneden taburcu edildi. Yıldız hastanede kaldığı süre süre içeriisnde kendisini arayan herkese teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından korona virüs şüphesiyle gözlem altına alındığını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, hastaneden taburcu edildi. Habertürk'e konuşan Yıldız, hastanede kaldığı süre içerisinde kendisini arayan herkese teşekkür etti. Yıldız, "Tüm tetkikler negatif çıkmıştır, benimle temas halinde olan kişinin de tetkikleri negatif çıktı. Benim tetkik önlem amacıyla yapıldı" dedi.

İNFAZ YASASI TOPLUM VİCDANINI RAHATLATACAK

Feti Yıldız infaz yasası ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Yıldız, “8 aylık bir çalışmadan sonra AK Parti yetkilileriyle MHP yetkilileri bir araya gelerek MHP'nin hazırladığı şartlı ceza indiriminin ruhu esas alınarak infaz düzenlemesi yapılmıştır. Ülkemizin dünyanın geçirdiği bu zor günlerde infaz indirimiyle 90 bine yakın hükümlünün salıverilmesi toplum vicdanını da rahatlatacaktır.” dedi.