MHP'de kazan kaynamaya devam ediyor

MHP'de kazan kaynamaya devam ediyor

Sinan Oğan, Devlet Bahçeli'ye seslendi: "MHP kimsenin babasının malı değil"

MHP’yi olağanüstü kongreye götürmeye çalışan 3 genel başkan adayından Sinan Oğan, “Genel merkez kimsenin babasının malı değildir” dedi.

Bazı üst kurul delegeleri, partililer ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Sivas’ta bir otelde toplantı yapan Oğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye şöyle seslendi:

“Kurultay delegelerimiz ‘Siz artık yoruldunuz, siz artık dinlenin, siz artık bayrağı sizden sonra gelecek ülkücü kardeşimize devredin’ dediler.

O koltuklar hiç kimsenin babasının malı değildir. Genel merkez hiç kimsenin tapulu malı değildir. Eğer o genel merkez o koltuklar bu dava birisinin babasının malıysa bugün sabah buraya gelmeden mezarı başında dua ettiğimiz ülkücü şehitlerimizindir, Muhsin başkanlarımızındır, bu ülkeye can veren Fırat Çakıroğullarımızındır.

Ülkücü, milliyetçi hareket içerisinde farklı fikirleri yaşatmak için yola çıktık. Eğer bu arkadaşımız farklı yoldan gitmeyi daha üstün biliyorsa onu hain, fitne, şunun ajanı, bunun adamı diye yaftalamayı bırakacağız. Her bir ülkücü bizim için değerlidir diyeceğiz.”