MHP'den ''Cumhur İttifakı''nı sarsacak açıklama

MHP'den ''Cumhur İttifakı''nı sarsacak açıklama
Güncelleme:

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan 'Cumhur İttifakı'nı sarsacak bir açıklama geldi.

Katıldığı televizyon programında konuşan Kaya, "Milliyetçiliği şeytani bir düşünce olarak gören Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ülkücüler oy vermeyecektir" dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara’nın programına katıldı. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Kaya, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ülkücülerin oy vermeyeceğini söyledi.

“İÇİMİZE SİNDİREMİYORUZ”

Milliyetçiliği şeytani düşünce olarak gören bir cumhurbaşkanı adayını içlerine sindiremediklerini ifade eden Kaya, “Bütün siyasi geçmişine, ideolojik köklerine baktığımız zaman milliyetçiliği bir hasım olarak gören, milliyetçiliği bir küfür olarak gören, milliyetçiliği şeytani bir düşünce olarak gören bir şahsı, başka bir partinin genel başkanını bizim Cumhurbaşkanı adayımız olarak kabul etmeyi içimize sindiremediğimiz için itiraz ediyoruz” dedi.

MHP'li Kaya: ''MHP'lilerin 3'te 2'si Erdoğan'a oy vermez''MHP'li Kaya: ''MHP'lilerin 3'te 2'si Erdoğan'a oy vermez''

MHP'li Atila Kaya'dan ülkücülere ''hayır'' mektubuMHP'li Atila Kaya'dan ülkücülere ''hayır'' mektubu

MHP'li Atila Kaya: ''Erdoğan'a oy vermeyin''MHP'li Atila Kaya: ''Erdoğan'a oy vermeyin''