MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'li Özel'e: ''Homo politic''

MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'li Özel'e: ''Homo politic''
Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e "Siyasetin üçüncü cinsi homo politics" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef aldı.

Yalçın “Siyasetin üçüncü cinsi Özgür Özel, yine partimize ve genel başkanımıza dil uzatmış. Anlaşılan şu ki bu zat eczacılık mesleğinden sıkılıp kendine ‘politic shop’ adlı dükkân açmıştır. Özel, yeni dükkânında ‘homo politic’ yöntemlerle gayriahlaki ‘propaganda toys’ satmaktadır.” dedi.

“ÖZGÜR ÖZEL GİBİ ‘HOMO POLİTİC’ BİR ‘TİPİ TİP’LE YOLUNA DEVAM EDEN…”

MHP’li Yalçın açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Özgür Özel, ‘MHP ortadan ikiye bölündü.’ diye propaganda yaparken, partisinin; hem MHP’nin siyaset atıklarını, hem de Türkiye’nin bölücülük fosseptiğini dönüştürme çabalarını halkın dikkatinden kaçırmaktadır.

Milletimiz bilmektedir ki CHP politikanın atık dönüştürme istasyonu; Özgür Özel de bu berbat istasyondaki yumuşak kıvamlı ‘sol farmakolojik’ ürünlerin orası burası oynayan pazarlamacısıdır. eczacı veya eczane vardır.

Siyaset kulvarında Özgür Özel gibi ‘homo politic’ bir ‘tipi tip’le yoluna devam eden, MHP atıklarından oluşturduğu fosseptik kuyusuna inmek için kement niyetine İP sallayan CHP’nin başına millet; 31 Mart’ta kemendi geçirecektir.

MHP’yi takıntı hâline getiren Ö.Özel, acilen tedavi altına alınması gereken bir paranoid şizofrendir. Ama ne yazık ki bu üçüncü siyasi cinsin psikolojik hastalığını tedavi edecek ne bir hekim, ne Bakırköy misali bir hastane, ne de acil ihtiyaçlarını karşılayacak bir eczane vardır.”

MHP'li Semih Yalçın daha önce de hakaretlerle gündeme gelmişti.