Murat Gezici: Seçim ikinci tura kalacak

Murat Gezici: Seçim ikinci tura kalacak
Güncelleme:

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici Cumhurbaşkanlığı sonuçlarıyla ilgili olarak "Erdoğan %48 ile kapatacak. Muharrem İnce ise %30 civarlarında kaybedecek ve seçim ikinci tura kalacak" dedi.

Gezici Araştırma'nın patronu Murat Gezici yaptığı açıklamada "Anadolu Ajansı'nın şu anki verilerine bile bakarak tecrübelerimize dayanarak söyleyebiliriz ki Erdoğan %48 ile kapatacak. Muharrem İnce ise %30 civarlarında kaybedecek ve seçim ikinci tura kalacak." dedi.

Sözcü gazetesinden Seda Önceler'in haberine göre Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici şöyle konuştu: “Bizim seçim çalışmaları sürecindeki yaptığımız araştırmalarda AKP ve MHP hem meclisi hem de Cumhurbaşkanlığını kaybediyor. Şu an sonuçların böyle gözükmesinin sebebi ilk başta kırsal kesimlerden gelen oyların azınlıkta olup daha çabuk sayılarak YSK’ya daha çabuk ulaşması. Büyükşehirler açıldığında göreceğiz ki seçim sonucu hızla değişecek ve Sayın Erdoğan %50’nin altına düşecek. Anadolu Ajansı’nın şu anki verilerine bile bakarak tecrübelerimize dayanarak söyleyebiliriz ki Erdoğan %48 ile kapatacak. Muharrem İnce ise %30 civarlarında kaybedecek ve seçim ikinci tura kalacak.”
 

Seçiniz...