Mustafa Sarıgül: ''Şişli'ye açık hava sanat galerisi geliyor''

Mustafa Sarıgül: ''Şişli'ye açık hava sanat galerisi geliyor''
Güncelleme:

DSP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Şişli'nin dünya standartlarında bir açık hava sanat galerisi ihtiyacı olduğunu belirterek Abdi İpekçi Açık Hava Sanat Galerisi projesinin müjdesini verdi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala DSP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Şişlişere bir müjde daha verdi.

"Şişli'nin ışıklarını yeniden yakacağız" sloganıyla sahaya inen Mustafa Sarıgül, Şişli'nin Türkiye'nin örnek ilçesi olması için çalışacaklarını belirterek Şişli'ye dünya standartlarında bir sanat galerisi kazandıracaklarını açıkladı.

"Dünya standartlarında “Abdi İpekçi Açık Hava Sanat Galerisi”ni açacağız! Şişli’de yaşayan yurttaşlarımız sanatla içiçe olacaklar" diyerek projesini tanıtan Sarıgül projenin detaylarını şu sözlerle açıkladı:

 "Şişli’nin marka caddesi Abdi İpekçi’de, yurt içinden ya da dışından sanatçıların çalışmaları sergilenecek, sadece Şişlili yurttaşlarımızın değil tüm İstanbul’un ilgisine, beğenisine sunulacak.

Nişantaşı, Teşvikiye ve Topağacı’ndaki sanat galerilerimizle güçbirliği yaparak bunu gerçekleştireceğiz.

Yılda dört kez yapacağımız ve yurt içinde/yurt dışında tanıtımını üstleneceğimiz Abdi İpekçi Açık Hava Sanat Galerisi’nin, İstanbul’u ziyaret eden turistlerin ilgi alanına girmesi sağlanacak."

Seçiniz...