Operasyonun bitiş tarihini açıkladı !

Operasyonun bitiş tarihini açıkladı !

Davutoğlu Sur'da devam eden operasyonların ne zaman biteceğini açıkladı.

Sur'da gerçekleştirilen operasyonlarda sona gelindiğini belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu operasyonların bitiş tarihini açıkladı.

Başbakan Davutoğlu, Sur'da gerçekleştirilen operasyonlarda sona yaklaşıldığını belirterek, "Sur'da operasyonlar çok kısa sürede bitecek, az kaldı. Birkaç gün kaldı. Nevruza kadar kalmaz" dedi.

İşte Davutoğlu'nun operasyonlar ile iligli açıklamaları...

'SABIR GEREKTİREN BİR İŞLEM'

"Nereye ihtiyaç varsa orada yapılacak. Bu bir sabır gerektiren işlemdir. Nerede ihtiyaç varsa orada yapılacak. Gittiğim her yerde tek tek brifing alıyorum. Şimdi zikrederek burada şuralarda yapılacak diye dikkatlerin çekilmesini arzu etmem. Ama nerelerin kritik olduğunu biliyoruz. Bu hainlerin ve alçakların nerelere özel yığınak yaptıklarını biliyoruz.Bütün bu yığınakları da hesap ederek, ülkenin her bir yerinde İstanbul'da, Konya'da, Ankara'da, İzmir'de olan şartlar sağlanıncaya kadar ve ihtiyaç hissedilen yerlerin hepsinde bu çalışmalar yürütülecek. Ama bunlar çok sayıda değil. Sur'da operasyonlar çok kısa sürede bitecek, az kaldı. Birkaç gün kaldı. Nevruza kadar kalmaz."