Özgen Nama: ''Sancaktepe'de değişim için son 36 saat''

Özgen Nama: ''Sancaktepe'de değişim için son 36 saat''
Güncelleme:

Seçimlere artık 36 saatten az bir süre kala Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Sancaktepe’nin dört bir yanını dolaşmaya devam ediyor.

Sabah duraklarda Sancaktepelilerle buluşan Özgen Nama, öğlene doğru iki fabrikayı ziyaret etti. Öğleden sonra Yenidoğan’da ve Sarıgazi’de esnaf ziyareti yapan Nama, akşamüzeri de sırasıyla, Amasyalılarla, Artvinlilerle, Çorumlularla ve Sinoplularla buluştu. Gün geceye dönerken ise Özgen Nama bu kez de ev ziyaretlerinde projelerini anlatmaya ve değişim için destek istemeye devam ediyordu.

SANCAKTEPE’DE DEĞİŞİM İÇİN SON 36 SAAT!

60 gündür seçim kampanyasında temposunu sürekli arttıran Özgen Nama, kampanyaya katılım ve desteğin sürekli artmasının da verdiği enerjiyle, seçime 36 saat kala koşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde Sancaktepe’de değişime  destek veren herkese teşekkür eden Özgen Nama “değişime inandık ve elbirliği ile başarılı bir kampanya yürüttük. Sancaktepe’nin mutabakat adayı olarak, Sancaktepe’de mutlu ve huzurlu yeni bir tarih yazmanın yolunun, rehavete kapılmadan her bir seçmenle bir kez daha konuşmaktan ve mutlaka sandığa götürmekten geçtiğini biliyorum” dedi.

Her fırsatta projelerini anlatan Özgen Nama şunları söyledi:

Bizim projelerimiz insanın mutluluğuna ve huzuruna odaklı projeler. Biz yapılamayacak hayali projeler yerine insana dokunan projeler vaad ediyoruz.  Katılımcılığı ve ulaşılabilir belediyeciliği öne çıkartıyoruz.

SANCAKTEPE’Yİ NAVİGASYOLA DOLAŞANLAR YÖNETEMEZ

Belediye ile halk arasındaki duvarları kaldırmayı hedefliyoruz. Projelerimiz  bir yandan yoksullukla, işsizlikle mücadeleyi öne çıkaran, Sancaktepelilerin hayatını kolaylaştıran ve eğitimi destekleyen SAN KOOP gibi, SAN KART gibi, SİM gibi, her mahalleye kreş, her bölgeye tıp merkezi gibi projeler, diğer yandan da Sancaktepe’yi marka kent yapacak fuar ve kongre merkezi, kent park gibi projeler.

Bu projeler insana dokunan ve halkta karşılık bulan projelere dönüştüğü için, Samandıra’da 27 yıldır, Sancaktepe’de 10 yıldır belediyeyi yönetenler ama bir tek mahalleye belediye kreşi bile yapmayanlar bizim projelerimizi taklit etmeye başladılar.

Halkımız taklitle aslını birbirinden ayıracak yetenektedir, bunu da 31 Mart günü sandıkta göstereceğine inanıyorum. Sancaktepe’yi ellerindeki navigasyonla dolaşanlar değil, Sancaktepe’yi karış karış bilen Sancaktepe’nin çocukları yönetecek…
 

Seçiniz...

Etiketler özgen nama