Özgen Nama: ''Sancaktepe'yi bu ilçenin çocukları yönetecek''

Özgen Nama: ''Sancaktepe'yi bu ilçenin çocukları yönetecek''
Güncelleme:

Ordulu CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üye Adaylarının düzenlediği “Ordulular Buluşması”na, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Seyit Torun katıldı.

Ordulu CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üye Adaylarının organize ettiği “Ordulular Buluşması”na Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Seyit Torun’un yanı sıra, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, GÖLDEF Başkanı Necati Özdemir, Sancaktepe Ordulular Derneği Başkanı Nail İnci, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve çok sayıda Ordulu dernek başkanı katıldı.

Katılımın çok yoğun, coşkunun da çok yüksek olduğu “Ordular Buluşması”nın ilk konuşmasını yapan Sancaktepe Ordulular Derneği Başkanı Nail İnci “Ordulular olarak meclis adaylarının yanındayız” dedi. Daha sonra konuşan ORDEF Başkanı Sabri Çelebi ise “Özgen Nama’nı başkan olması için çalışacağız dedi.

SANCAKTEPE’Yİ BU İLÇENİN ÇOCUKLARI YÖNETECEK

Konuşmasına başlamadan önce Sancaktepe Belediye Meclis Üyeliğine aday olan Ordu kökenli, Muzaffer Erdoğan,Tufan Erler, Muharrem Kızılot, Selda Eğrek, Alibey Bektaş ve Akın Boler’i sahneye davet eden Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama konuşmasına Ordululara teşekkür ederek başladı ve Sancaktepe’de herkesin temsil edileceği ve karar alma süreçlerine katılacağı bir yönetim şekli sözü verdi.

Konuşmasında “Navigasyonla Sancaktepe’yi dolaşanlar, Sancaktepe’yi de, sorunlarını da, çözümlerini de bilmezler. Sancaktepe’yi bu ilçenin çocukları olan bizler yöneteceğiz” diyen Özgen Nama, “işsizlikle ve yoksullukla mücadele eden daha yaşanabilir bir Sanacaktepe için geliyoruz. Bizim dönemimizde eşit hizmet olacak. Hemşericilik, bölgecilik, partizanlık olmayacak” dedi.

TORUN: 31 MART’TA BİZE YÖNETME FIRSATI VERİN

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Seyit Torun ise konuşmasında şunları belirtti:

31 Mart seçimi yerel seçim ama sanki Cumhurbaşkanı seçeceğiz havası yaratıyorlar. Öfke dili, nefret dili hakim kılınmaya çalışılıyor. Oysa bizim öfke diline değil, huzura ve barışa ihtiyacımız var. Ekonomik kriz almış başını gidiyor. Üretim yok, ithalat var…

Yaşadıklarımız kader değildir. İktidara ihtar vermenin tam zamanı.İnsanı sevmeden belediyecilik olmaz. 31 Mart’ta bize yönetme fırsatı verin, bizi deneyin, bir başka güzelliği beraber kuralım. Bakın işte burada da dinlediniz Sancaktepe adayımız Özgen Nama hem genç, hem dinamik, hem de projeleriyle burayı yönetmeye hazır.

Konuşmasının sonunda “Sancaktepe’de Özgen Nama, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu doğru adresler, sizlerden onları desteklemenizi istiyorum” diyen Seyit Torun, bütün katılımcılardan “destek sözü” aldı.