"İntikamını bizden aldılar"

"İntikamını bizden aldılar"

MHP'li Karakuş görevden alındıktan sonra çok sert açıklamalarda bulundu.

Olağanüstü kurultay için imza verdikten sonra görevden alınan MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, il başkanı ve il teşkilatı ile muhatap olmayacağını belirterek, "İl başkanı adayı olmamın önünün kesilmesi için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli karşıtıymışım gibi karalama kampanyası oluşturuldu. İl başkanı da dahil beceriksiz, vefasız il yöneticileri kendi beceriksizliklerinin intikamını bizden aldılar" dedi.

MHP'de olağanüstü kurultay için önce imza veren, ardından noter huzurunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bağlılığını bildiren MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçkin'in telefonuyla görevden alındığını öğrendi ve il başkanlığı binasına çağrıldı. Görevden alınmasını, Buca ilçeye ve kendisine vefasızlık olarak yorumlayan Karakuş, il başkanı ve il teşkilatı ile muhatap olmayacağını, il başkanı adayı olmasının önünü kesmek için imza üzerinden karalama kampanyası oluşturulduğunu ve il teşkilatının kendi beceriksizliğinin intikamını Buca ilçeden aldığını öne sürdü.

"İL TEŞKİLATI MUHATABIM DEĞİL"

Görevden alındığını MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçkin'in telefonu ile öğrendiğini belirten Karakuş, "İle gelmemi söyledi ancak artık il teşkilatı benim muhatabım değil. Buca İlçe Teşkilatı, Türkiye'de en son görevden alınacak ilçedir. Buca'yı 14 bin 500 oyla aldık, 40 bin oya çıkardık. 440 üyeyi 4 bin üyeye çıkardık. 22 bin borçla aldık, borçları kapattık. Seçimlerde 0,94 oy kaybı ile Türkiye'de en az oy kaybı yaşayan ilçeyiz. Örnek olan bir ilçeydik. Sırf verdiğimiz imza nedeniyle, herhangi bir disiplin suçu işlemediğimiz halde il başkanı adayı olmamın önünün kesilmesi için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli karşıtıymışım gibi karalama kampanyası oluşturuldu. Vefasız il başkanı, kendi güvenliğini kongre salonunda bana emanet eden il başkanı, ihanet ediyorsa benim muhatabım değildir. Bizim mücadelemize elbette devam edeceğiz. Ne Buca'yı, ne il teşkilatını beceriksiz adamlara bırakacağız. Verdiğimiz imzayı görevden almak için vesile yaptılar. Kurultay olsun istedik kurultay olsaydı, ülkücüler bu kadar birbirine kin nefretle bakmazdı. Bu düşünceyle imza verdik ama il başkanı da dahil beceriksiz, vefasız il yöneticileri kendi beceriksizliklerinin intikamını bizden aldılar. Bakalım koltuklarında rahat oturacaklar mı?" diye konuştu.