"İslamiyet işgal altında"

"İslamiyet işgal altında"

İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal, sert eleştirilerde bulundu.

Türkiye’nin çok hasta olduğunu söyleyen Kocasakal, ” Milli şair ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmayı nasip etmesin’ demişti. İşte o günlere geldik. Türkiye üzerinde çok yönlü operasyon var. Ülkemize etnik virüs, mezhep virüsü, din sömürüsü virüsü çok hızlı yayıldı. Herkes birbirine düşman yapıldı. Anti-virüs Kemalizm’dir” dedi.

GİTTİKLERİ GİBİ GELDİLER

Sözcü'den Gökmen Ulu'nun haberine göre Kocasakal, “100 yıl önce biz büyük bir mucizeyi gerçekleştirdik. Yedi düvele karşı büyük zafer kazandık. Yeni bir devlet kurduk. Ümmet anlayışından millet anlayışına geçtik. Birliği, beraberliği sağladık. Lozan’dan hemen sonra Lord Kurzon İsmet Paşa’ya, ‘Siz yoksul bir ülkesiniz. En geç 100 sene içinde bunu geri alacağız” demişti. Bunu bir kenara koyun. O zaman Atatürk, ‘Geldikleri gibi giderler demiştik ama dikkatli olun, gittikleri gibi gelebilirler’ diye konuşmuştu. Yine geldiler. Ama yine geldikleri gibi gidecekler” ifadelerini kullandı.

BUNLAR MUHAFAZAKAR DEĞİL, MUHAFAZA-İ KAR

Kocasakal, Türkiye’yi “Sahte Müslümanlar”ın sardığını dile getirerek, “Bunlar muhafazakar değil, muhafaza-i kar. Bütün dertleri ceplerini doldurmak” diye konuştu.

İSLAMİYET DE İŞGAL ALTINDA

Türkiye’nin tam bağımsız olmadığını vurgulayan Kocasakal, “Günümüzde işgaller topla tüfekle yapılmıyor. Çökertilmek istenen ülkelerin kimyası bozuluyor. Başka bir tarih ürettiler, CIA’da başka bir din ürettiler. Bu İslam değildir. Biz işgal altında olan İslam ve Müslümanlığı da bunların elinden kurtaracağız” dedi.

HORMONLU SOL TEPKİSİ

Kocasakal, “Emperyalizm bir takım kimseleri devşirir, etki ajanı olarak kullanır. Bunlar arasında din sömürücüleri kadar inorganik solcular da vardır” diye konuştu. Kocasakal, “Alt kimlikler ve mezhepler üzerinden siyaset yapmak solculuk diye yutturulmaya çalışılıyor. Bizim bildiğimiz sol olaylara etnikçi bakmaz, sınıfsal bakar. Buna sol değil, vatansız, bayraksız, köksüz, yeni Sevr’ci diyebiliriz. Organik sol’a lafımız yok, sözümüz hormonlu sol’a” dedi.

ÇIKIŞ YOLU ULUSALCILIKTIR

Çıkış yolunun ulusalcı değerlere sarılmak olduğunu belirten Kocasakal, “Dünya düzenini ve emperyalizmin nasıl işlediğini anlamazsak çözüm yolu bulamayız” dedi.

* * *

ÇİZGİ ROMAN KAHRAMANI ZAGOR

Kocasakal’ın çocukluğundan beri çizgi roman tutkunu olduğunu bilen Eğitim İş Sendikası temsilcileri, Zagor kitapları hediye etti.