Sarıgül açıkladı: ''Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz''

Güncelleme:

CHP Lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül‘ü TDP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Sarıgül, seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Seçime 38 gün kalırken CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu bugün de Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Türkiye Değişim Partisi Merkezi’nde. Sarıgül Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.

SARIGÜL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile yapılan görüşmenin ardından iki lider ortak basın açıklaması yaptı. Sarıgül, "Türkiye Cumhuriyeti'nin inşallah sayın 13 Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamaktan mutluluk duydum" ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'na desteğini belirtti.

"TÜRKİYE'NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR"
Kılıçdaroğlu ise konuşmasında şunları söyledi: Türkiye'nin sorunlarını, deprem bölgesinde olan sorunları kendisiyle ve arkadaşlarıyla görüştük. Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Türkiye'nin bir bahar havasına ihtiyacı var. Bu bahar havasını yakalamak zorundayız. Halil İbrahim Sofrasını büyütmek zorundayız.

"BİRLİKTE OLMAMIZ LAZIM"
Türkiye'de hayatın her alanında insanlar büyük bir endişe duyuyor. Bu endişeyi ortadan kaldırmamız lazım. Bunun yolu beraber olmak. Birlikte olmamız lazım. Türkiye'yi yeniden inşa etmemiz, demokrasiyi getirmemiz lazım. Kadın erkek eşitliğini sağlamamız gerek.