Seçim videosu savaşları başladı: Önce Kılıçdaroğlu, şimdi de Erdoğan

Seçim videosu savaşları başladı: Önce Kılıçdaroğlu, şimdi de Erdoğan
Güncelleme:

14 Mayıs seçimleri öncesinde siyasi partilerin seçim videoları peş peşe gelmeye başladı Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı seçim videosuna Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'dan karşı hamle geldi. İşte o seçim videoları...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün seçim kampanyasını paylaştığı video klip ile başlattı. AK Parti de Kılıçdaroğlu'nun paylaşımından kısa bir süre sonra kendi videosunu paylaştı.

Kılıçdaroğlu dün paylaştığı videoya "Sana söz yine baharlar gelecek" notunu düşmüştü. Klipte kullanılan şarkının Levent Yüksel'in Tuana parçası olması dikkatlerden kaçmamıştı.

İŞTE CHP'NİN SEÇİM VİDEOSU



AK Parti'nin videosunda Kılıçdaroğlu var

İlerleyen saatlerde ise AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaşıldı. Videoda Kılıçdaroğlu'nun Togg'un üretim ve tanıtım sürecini hedef aldığı şu sözlere yer verildi:

"Hani oturdular, büyük gösteriler yaptılar, işadamları bir araya geldi, bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldi, 'Otomobil üretiyoruz' dediler. Hani nerede? Milleti kandırmak için... Nerede?"

İŞTE AK PARTİ'NİN SEÇİM VİDEOSU