Sedat Peker'den bomba iddia: Elinde kasetler var

Güncelleme:

Sedat Peker, KKTC’de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği Halil Falyalı hakkında, "Herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Ama onda kasetler var. Herkesi çekmiş o da." ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, KKTC’de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği Halil Falyalı hakkında, "Herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Ama onda kasetler var. Herkesi çekmiş o da." dedi.

Sedat Peker, önceki videoda uyuşturucu kaçakçılığı ve yasadışı bahis siteleri için “Tüm para transferi Kıbrıs’tan dönüyor” ifadesiyle Halil Falyalı’yı hedef almıştı. Cüneyt Özdemir'in canlı yayınına katılan Falyalı, bu iddiaları yalanlamış ve "Her şeyimiz yasal" demişti.

Sedat Peker, 8. videoda Halil Falyalı'yla ilgili şu iddialarda bulundu:

"Halil Falyalı’yı neden almıyorsunuz? Yayınladı arkadaşlar, ABD’nin kırmızı aramasını, Türkiye’de de İçişleri’nden aranıyor. Herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Ama onda kasetler var. Herkesi çekmiş o da. Ben Halil’den öğrenmedim. Ben bir de öyle kaset yayınlamak falan değil... Namuslu adamın kasetini yayınlamam. Adam derse ki "Bu anlatılan doğru", niye yayınlayayım, sapık mıyım ben, teşhirci miyim?"