Siyasiler patlama için ne dedi ?

Siyasiler patlama için ne dedi ?

Ankara'da yapılan hain saldırıyla ilgili CHP, MHP ve HDP liderleri ne dedi ?

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrasında MHP, CHP ve HDP lideri yapılan saldırıyı kınadığını belirtti.

Ankara’da yaşanan ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili CHP, MHP ve HDP liderleri ilk kez konuştu.

MHP CİDDİ ÖNLEM ALMAYA ÇAĞIRDI!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da “Devlet Mahallesinde” gerçekleşen terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, hükümete teröre ve terör destekçilerine karşı “ciddi önlem almaya” çağırdı.

“Terörü şiddetle kınıyoruz” diyen ve ölenler için başsağlığı, yaralılar için de acil şifa dileyen Bahçeli, “Hükümet, Terör destekçileri ile ilgili her türlü önlemi almalıdır” ifadesini kullandı. “İnsanlıktan uzaktan yakından ilgisi olmayan teröristler Ankara DevletMahallesine saldırmışlardır” diyen Bahçeli, “hiçbir cani, katil terör örgütüğ, bunları himaye eden yerli yabancı kimse amaçlarına ulaşamayacak. Türkiye Cumhuriyeti, zalimlerin insan canına kasteden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir” ifadesini kullandı

KILIÇDAROĞLU MYK’YI ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Ankara’da Devlet Mahallesi’nde gerçekleşen saldırının ardından, CHP de harekete geçti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sabah saatlerinde toplanan Parti Merkez Yürütme Kurulu’nu, saldırının ardından bir kez daha acil olarak toplantıya çağırdı.

DEMİRTAŞ: SALDIRIYI KINIYORUM

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: “Ankara’daki acımasız saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum” dedi.