Şok iddiaya Latif Erdoğan'dan yanıt geldi

Şok iddiaya Latif Erdoğan'dan yanıt geldi

Meral Akşener hakkında ortaya atılan kaset iddiası için Latif Erdoğan açıklama yaptı.

Latif Erdoğan dün A Haber ekranlarında yaptığı açıklamalara gösterilen tepkiler üzerine bir açıklama yaptı. Sözlerinin tamamen çarpıtıldığını belirten Latif Erdoğan bu kurgu kasetten Paralel yapının ileri gelen isimlerinden biri tarafından kendisine bahsedildiğini belirterek "Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını asla kabul etmiyorum" dedi.

BU AÇIKLAMA VİCDANIM VE İMANIMIN GEREĞİDİR

Önce cevabımın gecikme sebebi, gösterilen yanlış tepkilerden habersiz oluşumdur. Dostlarımın bizzat arayarak bilgilendirmesi sebebiyle böyle bir açıklama zorunlu olmuştur. Bundan sonra söyleyeceklerim tamamen vicdanımın ve imanımın gereğidir.

MAHKEMEYE VERMESİ PARALELCİLERİN BİR İFTİRASINI AÇIĞA ÇIKARIR

İlgili şahsın mahkemeye vermesi veya çevresinin aşırı tepki göstermesinin bu açıklamayla bir alakası yoktur. Mahkemeye vermesi ayrıca isabetlidir. Paralelcilerin bir ilginç sayfası daha böylece hukuk sayfasına geçmiş olur.

BU KURGU KASET BİR CEMAAT İLERİ GELENİ TARAFINDAN İZLETTİRİLMEK İSTENDİ

Bana 4 sene önce ilgili kaseti izletmek isteyen önde gelen bir cemaat üyesine (savcılıkta ismini açıklarım) bunun büyük bir iftira olduğunu, başka şeyden değil bir mümin olma sıfatıyla zaten söyledim ve izlemedim.

BENİM KASTIM ALÇAKÇA HAZIRLANMIŞ BU KURGU KASETİN VARLIĞINI ANLATMAKTI

İkincisi aynı kasetin diğer mağdurunu kaç defa basın yoluyla açıkça tebriye ve tezkiye ettim. Bu da Meral Akşener'e yapılan komplo ve iftiraları da ret anlamına gelir.

Benim kastım, alçakça hazırlanmış böyle bir kasetin varlığını söylemektir. Yoksa o kasetin içeriğini kabul anlamında değildir.

HİÇBİR MÜSLÜMAN BU İFTİRAYI KABUL EDEMEZ

Zaten hiçbir müslüman böyle bir iftirayı kabullenemez. Diğer taraftan bu kaseti hazırlayan Paralel örgütle siyasi anlamda dahi olsa bir birlikteliğin yanlışlığını başta Meral Akşener olmak üzere bütün MHP camiasına hatırlatmaktır.

KURGU KASETLER ÖRGÜTBAŞI TARAFINDAN VERİLİYOR

Ayrıca bu kasetin cemaat kurmaylarına bizzat örgütbaşı tarafından verildiğini ve izlettirildiğini de yakinen onlarca şahitin bildirmesiyle biliyorum. Ben diğer iftira kasetleri gibi bu kasetin de montaj olarak kurgulandığına kesinlikle inanan bir kişiyim. Ve asla böyle biri içeriği hiç kimse hakkında kabul etmem mümkün değildir.

PROGRAMDAKİ SÖZLERİMİN BAŞI SONU KESİLDİ

Dünkü TV programındaki ifadelerimin başı ve sonu kesilerek tahrif edilmiştir. Bunu kasıtlı yapanları Rabbime havale ediyorum. Bütün hakaret edenlerin sözlerini de kendilerine misliyle iade ettiğimi bu vesile ile bildiriyorum.