Süleyman Şah türbesine yine yol göründü

Süleyman Şah türbesine yine yol göründü
Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Fırat’ın doğusu üzerinde devam eden güvenli bölge tartışmalarına değindi, güvenli bölgenin kurulmasıyla birlikte Süleyman Şah Türbesi’nin eski yerine konulacağını umduğunu ifade etti

Bilecik’in Söğüt ilçesindeki 738. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri dün devam etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fırat’ın doğusu üzerinde devam eden güvenli bölge tartışmalarına değindi, güvenli bölgenin kurulmasıyla birlikte Süleyman Şah Türbesi’nin eski yerine konulacağını umduğunu söyledi.

Etkinliğe katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici birer konuşma yaptı.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“Sınırlarımızdaki karanlık senaryolara müsaade edemeyiz. Teröristlere ve işbirlikçilerine bu vatanda hayat hakkı tanıyamayız. Hainleri hem topraklarımızdan hem de Misakımilli alanından temizlemek, kendi işimizi de kendimiz yapmak zorundayız. Hiç kimseden korkumuz yoktur.

Sınırlarımızdaki karanlık senaryolara müsaade edemeyiz. Teröristlere ve işbirlikçilerine bu vatanda hayat hakkı tanıyamayız. Hainleri hem topraklarımızdan hem de Misakımilli alanından temizlemek, kendi işimizi de kendimiz yapmak zorundayız. Hiç kimseden korkumuz yoktur.”

İşte Süleyman Şah Türbesi'nin tarihiİşte Süleyman Şah Türbesi'nin tarihi

Süleyman Şah Türbesi'nin eski yeri ilk kez görüntülendiSüleyman Şah Türbesi'nin eski yeri ilk kez görüntülendi

 

 

Seçiniz...