Tanzim satışları seçim sonrası da devam edecek mi ?

Tanzim satışları seçim sonrası da devam edecek mi ?
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışları hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde artan sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek amacıyla yapılan tanzim satışları hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında fiyatların düşmemesi halinde çeşidin artırılması ve yaygınlaştırılması konusunda hamleler yapılacağını açıkladı.

İşte konuşmasından satır başları:

Tanzim satış yaygınlaşarak devam edecek.

Seçim sonrası... Bu iş düzeldi düzeldi. Düzelmediği taktirde biz TESCOM ve TESK ile ilgili bakanlıklarımız oturacaklar, konuşacaklar. Bunu çok daha yayın bir şekilde yapılacak. Bakkallara, küçük marketlere varıncaya kadar onlarla da bunu konuşup bu adımları atarak çok daha geniş bir satış alanı kurmuş olacağız. Bu marketleri ciddi manada rahatsız edecek. Eğer fiyatlarda düşmezlerde bunun arkasından diğer ürünler de gelecek. Ürün yelpazesi genişleyebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Zafer ilanı olabilir''Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Zafer ilanı olabilir''

Bizim bu alanlarda bulunmak gibi bir derdimiz yok. Baktık ki her şey yerli yerine oturdu, biz hemen çekiliriz. Bizim kalmak gibi bir derdimiz yok. Bizim işimiz başımızdan aşkın. Siyasete girerken 'bizim işimiz ticaret değil.' dedik. Bu konuda da zincir marketler ve diğerleri insaflı hareketli edecekler. Biz hangisinin ne kadar kazandığını biliyoruz.

Olay sadece 31 Mart seçimleriyle ilgili değildir.. Olumlu bir şekilde devam ederse ne ala biz çekiliriz, ama devam etmezse biz önemli 2 kuruluş ile masaya oturur planlamamızı yaparız. Ona göre devam ederiz. Ve ürün çeşitleriyle birlikte. 

Yeni askerlik sisteminin detayları belli olduYeni askerlik sisteminin detayları belli oldu

 

Seçiniz...