TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında kavga çıktı!

Güncelleme:

TBMM'deki bütçe görüşmelerinde Meclis sıralarında kıyamet koptu. Görüşmeler sırasında, AK Partili, CHP'li ve MHP'li milletvekilleri burun buruna geldi.

Bütçe görüşmeleri sırasında Meclis bir anda karıştı! CHP'li milletvekillerinin tank-palet fabrikasıyla ilgili yaptığı konuşmalar sonrası MHP ve AK Parti'lilerden eleştiriler yükseldi. 

Kürsüde CHP'li vekil Süleyman Bülbül, "Bu milletin dişinden, tırnağından çocukların rızkından bağışlarıyla toplanan Tank Palet Fabrikası'nı Katarlılara peşkeş çektiler" dedi.

"SİZDEN KORKAN NAMERT OLSUN"
Bülbül'ün sözlerine AK Partili Bülent Turan cevap verdi. Turan, "Koç grubu alsaydı ağzınızı bile açmayacaktınız. En güzel rakamı veren şirket ihaleyi kazandı"dedi. Turan bu açıklamaları yaparken CHP sırasından tepkiler geldi. Turan, "Sizden korkan namert olsun" dedi. Bu sözler sonrası gerginlik daha da tırmandı. İki partinin vekilleri birbirlerinin üstüne yürüyüp küfür etti.

TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında kavga çıktı! - Resim : 1

"EŞEK GİBİ ANIRIYORSUNUZ"
AK Parti Kars milletvekili Yunus Kılıç'ın 'Eşek gibi anırıyorsunuz' sözlerini sarf ettiği iddia edildi. Bunun üzerine CHP milletvekilleri yerlerinden kalktı. AK Parti milletvekillerini yerlerinden kalkmaları üzerine gerginlik tırmandı.

ARA VERİLDİ

Daha sonra milletvekilleri arasında itişmeler çıkmasıyla birleşime ara verildi. Verilen aranın ardından da itişmeler sürdü.

Seçiniz...

Etiketler ak parti CHP MHP kavga TBMM