Tekin, İstanbul'dan sonra İzmir'de de 'İnce' turlarına başladı

Tekin, İstanbul'dan sonra İzmir'de de 'İnce' turlarına başladı
Güncelleme:

'Halkın otobüsü' adını verdiği seçim otobüsüyle İstanbul'da seçim startını veren Tekin, İzmirlilerle de bir araya geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, aynı zamanda Ramazan bayramını da kutlamak için 'Halkın Otobüsü' ismini verdikleri otobüsle Buca'dan başlayarak İzmir'i karış karış gezerek halkla birlikte İnce'ye oy istedi.

24 Haziran seçimi ile ilgili konuşan Tekin " İş bitmiş Muharrem İnce'ye hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yol boyunca halk tarafından büyük ilgi gören Gürsel Tekin’e Buca ilçe başkanı Kasım Akdağ, CHP birinci bölge milletvekili adayları Ednan Arslan,Nilay Kökkılınç,Devrim Barış Çelik ve partililer eşlik etti.

Zaman zaman araçtan inerek halkla iletişim halinde olan Gürsel Tekin, İzmir'in ilçelerini tek tek gezerek vatandaşın sorunlarını da dinledi. Sokakta insanlarla dertleşen, esnafla sohbet eden bir çok vatandaşın olumlu tepkileriyle karşılaşan Tekin yanındaki partililer ile birlikte esnafın sorunlarını da dinledi.

Tekin vatandaşların Cumhurbaşkanlığı seçimi ne olacak sorusuna "Kamuoyundaki anketlerde AKP’nin yüzde 42 oy alacağı gözüküyor, kim verecek ona bu oyu merak ediyorum. İş bitmiş Muharrem İnce’ye hayırlı uğurlu olsun.”

Öte yandan 24 Haziran seçimleri için kısa bir açıklama yapan Tekin, "Sokakta kime sorarsanız sorun seçim güvenliği konusunda benim verdiğim yanıtı verir. Elbette kaygı duyuyoruz. Bugüne kadar sürekli olarak bazı kuşkularımızı dile getirdik, bunların doğru olup olmadığını sorduk. Bu sorumuza hala yanıt veren yok" diye konuştu.

Tekin’e vatandaşların ilgisi yoğundu.Tekin ve milletvekili adayları önünü kesen bir çok vatandaşla selfie de çektirdi.