Tuğrul Türkeş imam nikahlı eşiyle başbaşa

Tuğrul Türkeş imam nikahlı eşiyle başbaşa

MHP'den AK Parti'ye geçen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, imam nikahlı eşiyle ilk kez baş başa görüntülendi.

MHP’­den AK­P’­ye ge­çen ve Baş­ba­kan Yar­dım­cı­sı olan Tür­ke­ş’­in, Kı­rım Ta­ta­rı asıl­lı Uk­ray­na­lı eşi ile ilk fo­toğ­ra­fı­ Sözcü gazetesinde yayınlandı.

Ge­çen ocak ayın­da An­ka­ra­’da özel bir has­ta­ne­de do­ğan oğ­lu­na mer­hum ba­ba­sı “Al­pars­la­n” adı­nı ko­yan Tür­keş, bo­şan­ma da­va­sı 14 yıl­dır de­vam et­ti­ği için imam ni­ka­hı kıy­dı­ğı Uk­ray­na­lı eşi ile otur­du­ğu An­go­ra Ev­le­ri­’nin ya­kı­nın­da­ki bir ba­lık­çı­yı ter­cih et­ti. Tür­keş çif­ti baş ba­şa ro­man­tik bir ye­mek ye­di.

Sözcü gazetesinden Kamil Elibol'un haberine göre Tür­ke­ş’­in ye­ni eşi ile Av­ru­pa Kon­se­yi Par­la­men­ter Mec­li­si üye­si ol­du­ğu, 24. dö­nem mil­let­ve­kil­li­ği sı­ra­sın­da Uk­ray­na­’ya ya­pı­lan bir zi­ya­ret sı­ra­sın­da ta­nış­tı­ğı da öğ­re­nil­di. Tür­ke­ş’­in ta­nış­ma­sı­na Kı­rım Ta­tar Mil­li Mec­li­si es­ki Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ab­dül­ce­mil Kı­rı­moğ­lu ara­cı­lık et­ti. Kı­rım Ta­tar Türk­le­ri­nin ef­sa­ne li­de­ri Kı­rı­moğ­lu bu be­ra­ber­li­ğin de te­me­li­ni at­mış ol­du. Tür­keş, SÖZ­CÜ­’nün gün­de­me ge­tir­di­ği ha­ber son­ra­sı Uk­ray­na­lı eşin­den bir er­kek be­be­ği ol­du­ğu­nu doğ­ru­la­ya­rak şu açık­la­ma­yı yap­mış­tı:

4’ÜN­CÜ KEZ BA­BA OL­MUŞ­TU

“Oğ­lu­mu do­ğu­ran ha­nı­me­fen­di ile di­ni, ah­la­ki ve ör­fi tüm ve­ci­be­ler ye­ri­ne ge­ti­ri­le­rek, ai­le­ni ve meş­ru bir şe­kil­de ai­le ha­ya­tı­mı sür­dür­mek­te­yim. Bu iliş­ki, as­la ve ka­ta giz­li, gay­ri­meş­ru de­ğil­dir.”