Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe...

Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe...
Güncelleme:

Yerel seçimde en ilginç kampanyayı CHP milletvekili Gürsel Tekin yapıyor. Tekin, “ Halkın Otobüsü “ ile adım adım ülkeyi geziyor.

Yerel seçim kampanyası hızla sürüyor. Kampanyada en ilginç uygulamayı ise CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin yapıyor.

İstanbul Büyükşehire aday olan ve 12 ay kampanya yapan Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterilmedi.

Ancak bu karara rğmöen küsmeyen Gürsel Tekin, kolları sıvayıp, anadaolu nyollarına düştü.

Gürsel Tekin, Haber3.com’un sorularını yanıtladı:

Halkın otobüsü projesi aklınıza nereden geldi?

Halkın Otobüsü ile ilk kez 16 Nisan referandumundan önce sahaya çıktık. Bütün büyük şehirleri ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki iller de dahil olmak üzere tam 43 ili dolaştık. Anadolu’da halkımızla buluştuk ve getirilen ucube sistemi anlattık. Referandum bittikten sonra da Halkın Otobüsü durmadı, 24 Haziran seçimlerinde de sahaya çıktık şu anda da sahadayız.

Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe... - Resim : 1

Otobüsün özellikleri ne? İçinde ne var? Sizden başka ekipte kimler var?

Halkın Otobüsü 2001 model normal bir otobüs. Sabit ekibimiz Halkın Şöforü Serkan Topçelik, anonsçumuz Kaya Uluyılmaz ve fotoğrafçımız Serkan Ulu. Gittiğimiz ile ve bölgeye göre katılımcılarımız da değişiyor. Bölge milletvekilleri, il, ilçe başkanları, belediye başkanları seçim çalışmalarına katılıyor.

Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe... - Resim : 2

Şu ana kadar kaç kilometre yaptınız.

Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe... - Resim : 3

Halkın ve örgütün tepkisi nasıl?

Müthiş bir teveccüh var. Halkın Otobüsü artık Türkiye’de tanınan, neredeyse bizden meşhur bir markaya dönüştü. Hatta park yerinde durduğunda bakıyorum vatandaşlar otobüsle selfie çekiyorlar. Gittiğimiz her yerde çok büyük ilgi görüyoruz. Örgütümüz de Halkın Otobüsü’nü benimsedi. 55 ilden arkadaşlarımız Halkın Otobüsünü şehirlerine davet ettiler. Silopi’den Edirne’ye kadar talep var. Programı yapıp imkanlar dahilinde hareket etmeye çalışacağız.

Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe... - Resim : 4

Otobüste bir gün nasıl geçiyor?

Doğrusu çok eğleniyoruz. Ekibimizdeki bütün arkadaşlar neşeli insanlar. Halkımızla bir araya gelmek de ayrı bir enerji veriyor. O neşe atmosferi gittiğimiz yerlere de yayılıyor, halkın yüzü gülüyor. Bizim için en önemli şeylerden biri de bu.Türkiye kazan Gürsel Tekin kepçe... - Resim : 5

 
 
 
 

Seçiniz...

Etiketler CHP gürsel tekin