Ümit Özdağ'dan ''siyaset uzmanıyım'' diyen AK Partili isme ince ayar

Güncelleme:

Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğündeki Babala TV Açık Mikrofon programına katılan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile AK Partili Abdurrahman Uzun ile girdiği ikili diyalog olay oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Youtube'de yayınlanan Babala TV'de bu hafta ilki gerçekleştirilen Açık Mikrofon programına katıldı. AK Trol olarak bilinen AK Partili Abdurrahman Uzun'un sorularına sinirlenen Özdağ, "Sakın bu yaklaşımla siyaset yapmayın" şeklinde cevap verince tartışma çıktı. 

 Karadeniz’de doğalgaz bulunmasının ardından daha çıkartılmadan, "Açın doğalgaz vanalarını, açın pencereleri sonuna kadar" açıklamaları ile tanınan AK Partili Abdurrahman Uzun, “Ben siyaset uzmanıyım” diyerek konuşmaya başlayınca Özdağ tepki gösterdi. 

Özdağ'ın, "Siyaset bilimi okudunuz herhalde. Sakın bu yaklaşımla siyaset yapmayın" sözleri üzerine öfkelenen Uzun, "Benim siyasetten anlamadığımı söylüyorsunuz. Lütfen bu üslupla bana cevap vermeyin. Soruma cevap vermeyin lütfen" diyerek ortamı gerdi.

Sakinliğini koruyarak, cevap veren Özdağ ise, "Bir soru sordunuz, nasıl cevap vereceğimi ben belirlerim" ifadelerini kullandı.