Ünlü magazinci Nurcan Sabur BTP saflarına katıldı

Ünlü magazinci Nurcan Sabur BTP saflarına katıldı
Güncelleme:

Magazin dünyanın duayeni Nurcan Sabur Bağımsız Türkiye Partisi’ne geçti.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş Florya’da Elit Word otelde sosyal medyadaki sevenleri ile buluştu. Binlerce kişinin katılıp BTP rozeti taktığı buluşmada magazin dünyasının duayen ismi Nurcan Sabur BTP saflarına katıldı. Rozetini Haydar Baş taktı.

BTP Saflarına geçen Sabur yaptığı konuşmada,”Atatürk'ün Türk milletine anlatılması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Haydar Baş'a teşekkürlerini sunarım” dedi.

Hoşgeldin Atatürk derinden etkiledi

Sabur şu başlıklara yer verdi, “Şu ana kadar birçok toplantıya katıldım. Ama bugün buraya farklı bir heyecanla geldim. Hayatımda çok Atatürk kitabı okudum lakin Hoşgeldin Atatürk beni derinden etkiledi. Atatürk ne kadar dindarmış bu kitapla öğrendim. Şu anda nutuk ve Hoşgeldin Atatürk başumdadır.”dedi.

Ünlü magazinci Nurcan Sabur BTP saflarına katıldı - Resim : 1

Dindar Atatürk zamanında anlatılsaydı, ülke huzur ve refah içinde olurdu

Sabur,” Bu ülkede bir kesim Atatürk’e dinsiz derken, diğer kesim dindar demedi. Şayet zamanında Atatürk’ün dini yönü anlatılmış olsaydı, bu ülkede huzur ve refah inşa edilmiş olurdu. Haydar Baş Hoş geldin Atatürk ile huzur ve refahı inşa edeceğinden endişem yok. Dindar Atatürk ülkemizdeki kavgaları bitirecektir. Bu eser gönülden, kaynakları ile ortaya konmuş bir eserdir. Bu konuda Haydar beye çok teşekkür ederim.” Dedi.

Hoş geldin Atatürk eserini okuduktan sonra Haydar Bey’e muazzam kalbi bir muhabbetim oluştu
Hoş geldin Atatürk eserini okuduktan sonra Haydar beye muazzam kalbi bir muhabbetim oluştu diyen Sabur, Ehli Beyt açılımı da bu ülke için muazzam bir yaklaşımdır. Ekonomide ortaya koyduğu Milli Ekonomi Modelini acilen ülkemizde devreye koymamız” kaçınılmaz hale gelmiştir.

Ünlü magazinci Nurcan Sabur BTP saflarına katıldı - Resim : 2

Haydar bey bu ülkenin gerçeklerini ortaya koymaktadır. Projeleri de ülkemizin kurtuluşudur. Yanında olmamız ülkemiz için hayırlı olacaktır. “ dedi.

Ünlü magazinci Nurcan Sabur BTP saflarına katıldı - Resim : 3

Seçiniz...