Yüzlerce kişi tokalaşmak için sıraya girdi

Yüzlerce kişi tokalaşmak için sıraya girdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya'da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yüzlerce kişi tokalaşmak için sıraya girdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, seçim bölgesi Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde Hıdrellez Pilavı Şenliği'ne katıldı. Bakan İslam, kendisini karşılayan yüzlerce kişiyle tek tek tokalaştı.

Pamukova İlçesi İsbalı Mahallesinde, Belediye ve mahalle sakinlerinin birlikte organize ettiği hıdrellez pilavı şenliği haftasonu yapıldı. Şenliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Milletvekili adayları Recep Uncuoğlu ve Ali İnci birlikte katıldı. Bakan İslamve beraberindekileri karşılayanlar uzun kuyruk oluşturdu. Bakan İslam kendisini karşılamak için kuyruğa giren vatandaşlarla yaklaşık 15 dakika boyunca tek tek tokalaştı.

KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Bakan Ayşenur İslam ve Bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'e özellikle Hıdrellez pilavına katılan kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı hıdrellez pilavında kadınlarla yakından ilgilenen bakan Ayşenur İslam daha sonra hıdrellez pilavı için alanı dolduranlara hitap etti.

180520151338109927605_2.jpg