Prestij ATA - Ankara'nın Yükselen Yıldızı

Prestij ATA - Ankara'nın Yükselen Yıldızı
Güncelleme:

2016 yılında eğitim sektörüne hızlı bir giriş yapan Prestij ATA eğitim kurumu, dürüst ve başarıya odaklı çalışmaları ile sektörde liderliğe yükselmiştir.

Kurum bugüne kadar vermiş olduğu eğitimler ile çok sayıda öğrencisinin, Türkiye’nin en önemli lise ve üniversitelerine yerleşmelerini sağlamıştır. Prestij ATA bu başarısını sadece eğitimle değil, öğrencilerinin yeteneklerini ortaya çıkarıp bu yeteneklerin gelişmesini sağlamak sureti ile de yapmaktadır.

Prestij ATA Eğitim Kurumu 1 Haziran 2016 yılında Harun ERKURT’un Türkiye’nin eğitim sektöründeki eksiklerini tespit etmesi gelişen teknolojiye ayak uyduramamasından dolayı duyduğu endişeler için özel eğitim kurumunda eğitim nasıl olmalıdır diye düşünmesi üzerine Gülhane ATA ismi ile kurulmuştur. Başarılarının sonucu olarak, Ankara dershane aramalarında da ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle tüm dünyada başarısı kabul edilen modern eğitim ve test teknikleri ile öğrencilerini hedefledikleri sınavlara, özgüvenleri yüksek ve gerekli bilgi seviyelerine ulaşmış olarak hazırlıyor. Prestij ATA, öğrencilerinin ihtiyaçları ve kişisel farklılıklarını analiz ederek hazırladığı eğitim programları, başarı oranlarının hızla artmasına katkı sağlamaktadır.

Gerek öğrencilerine bilimsel ve samimi yaklaşımları, gerekse akademik kadro ve eğitim yardımcı malzemeleri ile butik dershane konsepti ile Ankara’nın yükselen yıldızı olmaya devam etmektedir. Kurum özellikle, son dönemlerde ihtiyaç haline gelen uzaktan eğitim konusunda da yüz yüze eğitimi aratmayacak teknik altyapıya sahip bulunmaktadır. Prestij ATA bilişim uzmanları tarafından geliştirilen Vipdershane – Öğrenci Otomasyonu sayesinde uzaktan eğitime yeni bir yön verilmiştir. Vipdershane ders videolarının kaydını konu konu sistemde kayıt altında tutmakta ayrıca uzaktan ders işleyebilmek için bazı kolaylıklar sağlamaktadır. Örnek vermek gerekirse akıllı tahta sistemi, dokuman desteği, yazı not tahtası, online deneme sistemi, ödev sistemi vb. kolaylıklar vipdershane yazılımı içerisinde bulunmakta ayrıca her geçen gün vipdershane Prestij ATA bilişim uzmanları tarafından çok daha iyi bir seviyeye gelmektedir.

Ankara Dershaneler

Prestij ATA öğrencileri ve aileleri ile çok sıkı bir iletişim içinde olduğundan başarı çıtasını oldukça yükseltmiş ve Ankara dershane sektöründe marka haline gelmiştir. Sadece sınava odaklı olarak eğitim vermeyen kurum, gelişmiş rehberlik sistemi sayesinde öğrencilerine hedeflerine nasıl ulaşacakları konusunda ışık tutmaktadır. Akademik kadrosunun deneyimi ve eğitimleri ile Ankara dershaneleri arasında rakipsiz durumda olan kurum, uyguladığı yöntemler ile sektöre öncülük te etmektedir. Uzun süredir araştırma geliştirme faaliyetleri sonucu ortaya koymuş olduğu NAP – Sıfır Hata sistemi, Öğrenci Öğretmen Veli Üçgeni sistemi eğitimde yeni bir dönemin başladığının ispatıdır. Prestij ATA ismini 2019 yılında Ankara Yenimahalle Prestige English şubesinin yaşadığı zorluktan dolayı eğitim sürecini sürdürememesi üzerine Prestige English ve Gülhane ATA ortaklık yaparak Prestij ATA ismi ile yola devam etme kararı almışlardır. Bu ortaklığın bir sonucu olarak Prestige English Yenimahalle şubesi batmaktan kurtulmuştur.

NAP – Sıfır Hata sistemi şu şekilde işler: Öğrenci bazında öğrencinin eksiklerinin ve hatalarının belirlenmesi sonrası gerekli etüt ve ödevlendirme ile öğrencinin net sayısını arttırmak. Öğrenci zamanla sınavlarda ki hatalarını sıfırlarken doğru sayısını arttırır bu sayede sınavda yüksek başarılar elde edebilmektedir. Veriler göstermektedir ki bugüne kadar oluşturulmuş en iyi eğitim tekniği dünyada da bir ilk olan Prestij ATA ’nın sahibi Harun ERKURT ’un oluşturmuş olduğu Nap – Sıfır Hata tekniğidir.

Öğrenci Öğretmen Veli üçgeninde ise sınıf öğretmenleri ve rehber hocaların aile ile sürekli iletişim halinde olmasından dolayı öğrenciyi zorlu sınav sürecinde çok daha fazla desteklemek, motivasyonlarını arttırmak, öğrenciyi zinde tutmak ve derse odaklanması sağlanır.

Öğrencilerinin gelişimlerini çok yakından takip eden kurum, branşlarında başarılarını kanıtlamış 32 uzman öğretmeni ve öğrenci seviyelerine göre ayarlanmış 20 farklı sınıf ile hizmetlerini sürdürüyor. Prestij ATA vermiş olduğu hedefe yönelik kurslarla da, Ankara’daki dershanelerden oldukça önde bulunuyor. 2020 yılında Ankara’nın tek şube olarak en güvenilen kurumu seçilen Prestij ATA fiyat politikası ile de gönülleri fetheden bir kurum olmuştur. Zira Prestij ATA öğrencilerinin yüzde 95’i burslu okumaktadır. 7 Öğrencisi tam burslu 30 öğrencisi yüzde 50 burslu olan Prestij ATA Eğitim Kurumunda burssuz öğrenci bulmak bir hayli zor. Bu nedenle de internette yapılan Ankara LGS kurs aramalarında, Ankara En İyi Dershane aramalarında en çok ziyaret edilen kurum olma özelliğine sahip bulunuyor. Öğrenci odaklı eğitim programları ve eğitimlerinin pekişmesini sağlayacak etüt programları ile kısa sürede istenen hedefe ulaşılmasını sağlıyor.

Prestij ATA dershanesi birçok dershanede olduğu gibi standart eğitim sürelerine bağlı kalmayarak, öğrenciye kadar öğretme prensibi ile hizmet veriyor. Bu prensip sayesinde de Ankara YKS kurs sektörünün de lideri durumunda bulunuyor. Kurumun özellikle mezunlar ve 12’nci sınıflara uyguladığı özel programlar sayesinde, ODTÜ, Boğaziçi, Bilkent ve Koç gibi Türkiye’nin gözde üniversitelerine yerleşmelerini sağladığı çok sayıda öğrencisi bulunuyor. Bu öğrenciler, almış oldukları modern eğitim sayesinde de kazandıkları bölümlerdeki başarılarını da sürdürmeye devam edebiliyorlar.

Ankara Dershane Fiyatları

Prestij ATA, öğrencilerine konforlu bir ortamda vermiş olduğu modern eğitimlere rağmen, uyguladığı uygun fiyat prensibi ile Ankara dershane fiyatları arasında da özel bir yere sahip bulunuyor. Herkesin eğitim alma hakkının olduğuna inanan kurum, fiyat politikasını da herkesin bütçesine uygun olacak şekilde düzenliyor.

Kurum, sekiz kişilik ve özel tasarlanmış sınıflarda en iyi eğitmenleri ile hizmet vermesine rağmen, Ankara dershane fiyatları içinde, en uygun fiyatlara sahip bulunuyor. Öğrencilerinin başarısını öncelik olarak belirleyen kurum, uyguladığı uygun fiyat politikası ile de bu işin başarılabileceğini, Ankara’daki dershane sektörüne kanıtlamış bulunuyor.

Genel olarak eğitim kurumlarının fiyat seviyeleri 5 bin tl den başlayıp 90 bin tl gibi rakamlara çıkabilmektedir. Prestij ATA ortalama bir fiyatta üst düzey bir eğitim veren fiyat performans dershanesidir denilebilir.

Prestij Ata

Ankara'nın yükselen yıldızı olarak tanınan prestij ata eğitim kurumu, 7. Sınıf, 8. Sınıf, 11. Sınıf, 12. Sınıf ve mezunlara özel eğitim programları uygulamaktadır. Kurum her sınıf öğrencilerine, ihtiyaçları ve seviyeleri kapsamında özel ders programları hazırlamaktadır. Özellikle eğitimlerine devam eden öğrencileri için, hafta sonu programları uygulamaktadır. Bu sayede hafta içi normal eğitimlerine ilave bir eğitim yüklemeyerek, daha rahat bir öğrenme koşulu sağlamaktadır.

Kurumun 7. Sınıf öğrencilerine uyguladığı programdan bazıları şu şekilde sıralanmaktadır;

Yıllık 450 saat civarında ders
Okullarındaki programlarına paralel olarak, sınav öncesi destek programları
Öğrencilerin seviyelerini kademeli olarak geliştirmeye yönelik deneme sınavları
Ders takviye etütleri
Müfredata uygun doküman desteği

Kurumun 8. Sınıf öğrencilerine uyguladığı programdan bazıları şu şekilde sıralanmaktadır;

Hafta sonu ve ilave olarak hafta içi iki gün ders programı
Yıllık 1000 saat civarında ders
Kurumu Ankara LGS kurs aramalarında lider yapan özel LGS hazırlık programları (ara tatil ve sınavdan bir ay önce tam gün olacak şekilde)
Deneme ve tarama sınavları
LGS’ye özel olarak düzenlenmiş etüt programları

Kurumun 11. Sınıf öğrencilerine uyguladığı programdan bazıları şu şekilde sıralanmaktadır;

Yıllık 500 saat civarında ders
Mayıs ve Haziran ayları arasında, TYT sınavlarına hazırlık programları
Hafta sonu ve ilave olarak hafta içi bir gün ders programı
Deneme ve tarama sınavları

Kurumun 12. Sınıf öğrencilerine uyguladığı programdan bazıları şu şekilde sıralanmaktadır;

Hafta sonu ve ilave olarak hafta içi iki gün ders programı
Yıllık 1000 saat civarında ders
TYT sınavı öncesi özel çalışma kamp programı
Deneme ve tarama sınavları

Kurumun mezunlar için uyguladığı programdan bazıları şu şekilde sıralanmaktadır;

Hafta içi tam gün olarak 5 gün ders
Sınavlara özel rehberlik hizmeti
Özel etüt uygulamaları (birebir soru çözümleri dahil)
Sınavlara göre özel olarak hazırlanan deneme ve tarama testleri (TYT ve AYT sınavlarına özel)
Yıllık 1000 saat civarında ders

Tüm sınıflar için ayrıca, rehberlik hizmeti ile sinema, gezi ve spor gibi motivasyon etkinlikleri de düzenlemektedir. Prestij ATA bünyesinde uzman rehberlik sistemi ile öğrencinin sınav süresince motivasyonunu kaybetmemesi sağlanır. 12. sınıf öğrencileri ile mezunlar için, YKS sınavlarına yönelik özel programlar uygulamaktadır. Kurum öğrencilerine Ankara YKS kurs sektöründeki en fazla denemeyi çözme imkanı sunmaktadır.  Yapılan bu denemeler sonucunda, eksik veya yetersiz kalan konular belirlenerek, bu konuların özel ders niteliğinde geçen etütlerde daha iyi anlaşılması hedeflenir. Öğrencinin seviyesine uygun ödevlendirme ile öğrencinin konuyu tam anlamıyla öğrenmesi ve hatalarını en aza indirgemesi hedeflenir.

Ankara'nın En İyi Eğitim Kurumu

Prestij Ata, Ankara’nın en iyi kurumu olmasını sadece vermiş olduğu eğitimle değil, aynı zamanda öğrencilere sağladığı imkanlarla da hak ediyor. Özellikle 8 kişilik sınıflarda vermiş olduğu eğitimlerde, uzman öğretmenlerin, öğrencilerini birebir takip etme imkanını sağlıyor. Böylece her öğrencinin yetersiz olduğu ve ihtiyaç duyduğu eğitim konuları belirlenerek, özel olarak ilgilenme olanağı tanınıyor. Kurumda sınıflar, öğrencilerin seviyelerine göre belirlenerek dersleri daha rahat takip etmeleri sağlanıyor. Gelişim gösteren öğrencilerin sürekli yapılan değerlendirmelerle, bir üst sınıfa geçmesi sağlanıyor. Bu sayede öğrencilerin motive olmaları da sağlanmış oluyor.

Kurumun uyguladığı öğrenci koçluğu sayesinde, öğrenciler öğrenme zorluğu çektikleri hususları aşarak, tam bir özgüven içinde ve stres yaşamadan sınavlarında başarılı olabiliyorlar. Her öğrencisi için ayrı olarak hazırladığı öğrenci takip programı ile kurum haricindeki çalışmaları da kontrol ediliyor. Böylece her öğrencinin derse ne kadar zaman ayırdığı ve haftalık test çözme kapasitesi de belirlenmiş oluyor. Bu programın daha iyi çalışması için, ailelerle görüşülerek evdeki çalışma ortamının daha iyi koşullarda olması da sağlanıyor. Kurum ayrıca, sınav analiz programı ve soru çözüm teknikleri ile de, sıfır hata ve daha çok net yapma imkanı sağlıyor.

Uzaktan Eğitim'de Bir Numara

Prestij ATA 11 Mart 2020 tarihinde bakan Koca’nın salgın açıklamasının ardından 12 Mart 2020 tarihinde Amerikan teknoloji devi Microsoft alt yapısını kullanarak Türkiye’nin online süreçteki ilk uzaktan eğitimini vermiştir. Uygulanan uzaktan eğitim konusunda çok sağlam bir teknik alt yapıya sahip bulunuyor. Yaklaşık 4 yıl süre ile geliştirdikleri Vipdershane OBS öğrenci otomasyonunda Google Microsoft ve Zoom un desteğini almaları uzaktan eğitim konusunda hiç şüphesiz Prestij ATA’yı zirveye taşıyor. Kurum bu sayede özellikle pandemi den dolayı yüz yüze eğitimin bitmesinden dolayı öğrencilere yüz yüze eğitimi aratmayacak üst düzey bir uzaktan eğitim imkanı sunmaktadır. Uzaktan eğitim konusunda dijital her türlü hazırlığa sahip olan kurum, öğrencilerinin tüm eğitim ihtiyaçlarını kesintisiz sağlıyor. Canlı derslerin yanı sıra kurum öğrencilerine, dijital ortamda deneme ve tarama testleri yapma imkanı da veriyor. Denemeler öğrencilerin evlerine kargo ile ulaştıktan sonra sınav esnasında paketinden çıkartılıp sorular çözülmeye başlanıyor. Derslerin kaydını OBS sisteminde paylaşan kurumda öğretmenler dersleri Grafik tablet kullanarak Prestij ATA’nın özel bir firma ile anlaştığı kullanıcı başına 100 mbits internet hızı eşliğinde yapmaktadır. Ödevlendirme, online ödeme, online rehberlik, soru çözme modülü gibi birçok ek özelliğe sahip olan obs sistemi yeni nesil eğitim sisteminin atası niteliğindedir.

 

Seçiniz...

Etiketler prestij ata